Evet tabikide Ertugrul var kiskanc.Rvet begendin mi ?
![]()
Kıskanç deyip durma bırakırım haa
Evet tabikide Ertugrul var kiskanc.Rvet begendin mi ?
![]()
Çok iyi olur, böyle fragmanları falan sayfaların arasından bulamıyoruz.gençler yakında ayrı konumuz açılıyormuş.
@EFE UYSAL @Maskeli Fedai @Çiğdem- @vadikızı @sürgünüm @HarzeM
Kim dedi oleýyyyygençler yakında ayrı konumuz açılıyormuş.
ozan'la konuştum yakın zamanda açılcak dedi.Kim dedi oleýyyyy
Tm @sürgünüm abi ile de yarışçaz.ozan'la konuştum yakın zamanda açılcak dedi.şimdiden söylim ilk konuyu ben açıcam.
![]()
sen ben sürgünüm den başka açan olmaz zaten. her hafta sırayla açarız?Tm @sürgünüm abi ile de yarışçaz.![]()
İlk konuyu @Billy Kane hacıya bırakırız ama sonrası kim önce açarsa.Tm @sürgünüm abi ile de yarışçaz.![]()
gençler yakında ayrı konumuz açılıyormuş.
Tabikide gücünü gösterior Ertuğrul.Ayy 15 dakikadir izliyorum dizi yeni başladıSüleyman şah öldü taht oyunu mu olacak dicem ama taht yok bunlarda.
Pek öyle etki yaratmadı asıl şimdi başlıyor bakalım ne olacak
Bu Halime'de Hürrem gibi çıktı oğlanda oğlan tutturdu.İnsan sağlıklı olsun der.sa
Ertuğrul'a arada imam gücü yardım ediyor anlaşılan.Kaçtığı sahnede atlı adamların devrilmesi buna en iyi örnek.
Halime'de de aynısı oldu.At gelen adama tekme attı. Tarkan filmlerindeki kurtlar gibi burada ki atlar.
![]()
Tm.Uykum geldi 40. Dakikadan sonrasını yarın izlerim.![]()
Uğrar.fazla uğramıyor ki o.![]()
olum safmısın atların düşmesi için yere bişey koydu adını unuttum kendi kendilerine düşmediler.Ayy 15 dakikadir izliyorum dizi yeni başladıSüleyman şah öldü taht oyunu mu olacak dicem ama taht yok bunlarda.
Pek öyle etki yaratmadı asıl şimdi başlıyor bakalım ne olacak
Bu Halime'de Hürrem gibi çıktı oğlanda oğlan tutturdu.İnsan sağlıklı olsun der.sa
Ertuğrul'a arada imam gücü yardım ediyor anlaşılan.Kaçtığı sahnede atlı adamların devrilmesi buna en iyi örnek.
Halime'de de aynısı oldu.At gelen adama tekme attı. Tarkan filmlerindeki kurtlar gibi burada ki atlar.
![]()
olum safmısın atların düşmesi için yere bişey koydu adını unuttum kendi kendilerine düşmediler.![]()
ee beğendin mi? devam edicek misin??Tekrar bakarım birazdan.Kılıç vardı sadece elinde.
Halime olayı ama iman gücü dimi.
@EFE UYSAL laga luga yapma sus.
Evet @Billy Kane baktım hep at üstünde koşuyor bnlar bende ilerlettim.Atlamışım.
ee beğendin mi? devam edicek misin??
2. bölüm aksiyonun dibi var. ama sahneleri atlayarak izlersen zevki çıkmaz.2 bölüM net devam edicem daha. 2 bölümde beni çekti veri yoksa 10 saat at koşturmalarını çekemem.![]()
2. bölüm aksiyonun dibi var. ama sahneleri atlayarak izlersen zevki çıkmaz.![]()