bu mu yani "at sürüp adam öldürüyorlar"Laa dizinin başından beri at sürüp adam öldürüyor içim sıkıldı.Hemde Sol El ile inandırıcılık sıfır yani. Karşısında ki adamlar yarı engelli gibi hareket ediyor yarı Zombi gibi.
![]()
bu mu yani "at sürüp adam öldürüyorlar"Laa dizinin başından beri at sürüp adam öldürüyor içim sıkıldı.Hemde Sol El ile inandırıcılık sıfır yani. Karşısında ki adamlar yarı engelli gibi hareket ediyor yarı Zombi gibi.
![]()
bu mu yani "at sürüp adam öldürüyorlar"sonuçta aksiyon var, çekilen sahnelerin kalitesi göz alıcı. bunu inkar edemezsin. istemsiz izlediğin için övmek gelmiyor içinden. 2. bölümde ertuğrul'a işkence ediyorlar zevkle izlersin belki.
![]()
antisin ya o yüzden.Sadistmiyim ben.
Tamam ortalamanın üstünde çekimleri var ama uzatilıyor ve uzadıkça inandırıcı olmuyor. Bence git bir Spartacus bir Vikings izle neler yapıyorlar gör.![]()
antisin ya o yüzden.
sen 2. bölümü izle spartacus la vikings de neymiş dersin.![]()
Spartacusa bin basar dizim.Aaa sus hakaret ediyorsun şuan resmen.I am Spartacus sahnesini ben hiç bir diziye değişmem.
![]()
Engin Altan Düzyatan'ı daha önce SON dizisinde izleyip beğenmemiştm. Demek ki adamı aksiyon dizisinde izlemem gerekiyormuş, bu dizide müthiş. Ragnar reyis gibi ikisi de sarışın çok tuttuğumu söylemeliyim. Zaten bir dizide başrol oyuncusu olmazsa olmazım.SON 2 GÜNNNN!
@Çiğdem- @Billy Kane @sürgünüm @HarzeM @vadikızı @tolgab @mrt-06 @Maskeli Fedai @gözlemci @cookies @Harunnn60 @Polat Şaşmaz @Castei @china_shangai @-KADİR-
Yeni afiş:
![]()
Yeni Müzik:
31. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aynen abi oyunculuğunu çok geliştirmiş Engin Ertuğrulu yaşıyor gibi gerçekten.Engin Altan Düzyatan'ı daha önce SON dizisinde izleyip beğenmemiştm. Demek ki adamı aksiyon dizisinde izlemem gerekiyormuş, bu dizide müthiş. Ragnar reyis gibi ikisi de sarışın çok tuttuğumu söylemeliyim. Zaten bir dizide başrol oyuncusu olmazsa olmazım.
ya adama sakalda o kadar yakıştı ki ve oyunculuğuda süper ertuğrul atam diye sarılıp elinden öpesim geliyor adamı yahu. hele obaya girişindeki o asalet neydi öyle.Engin Altan Düzyatan'ı daha önce SON dizisinde izleyip beğenmemiştm. Demek ki adamı aksiyon dizisinde izlemem gerekiyormuş, bu dizide müthiş. Ragnar reyis gibi ikisi de sarışın çok tuttuğumu söylemeliyim. Zaten bir dizide başrol oyuncusu olmazsa olmazım.
SON 2 GÜNNNN!
@Çiğdem- @Billy Kane @sürgünüm @HarzeM @vadikızı @tolgab @mrt-06 @Maskeli Fedai @gözlemci @cookies @Harunnn60 @Polat Şaşmaz @Castei @china_shangai @-KADİR-
Yeni afiş:
![]()
Yeni Müzik:
31. BÖLÜM FOTOĞRAFLARI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Engin Altan Düzyatan'ı daha önce SON dizisinde izleyip beğenmemiştm. Demek ki adamı aksiyon dizisinde izlemem gerekiyormuş, bu dizide müthiş. Ragnar reyis gibi ikisi de sarışın çok tuttuğumu söylemeliyim. Zaten bir dizide başrol oyuncusu olmazsa olmazım.
ya adama sakalda o kadar yakıştı ki ve oyunculuğuda süper ertuğrul atam diye sarılıp elinden öpesim geliyor adamı yahu. hele obaya girişindeki o asalet neydi öyle.
katılıyorum ben engine çok ağır sözler etmiştim ertuğrul rolune geldiğini duyunca çünkü mehmet akif alakurt gibi bu rolun altında kalıcağını düşünüyordum oda fatih rolunu kaldıramamıştı engini koçum benim dışında hiçbir dizide izlememiştim ve oyuncu olarakta görmüyordum ertuğrul rolunu duyunca oyunculuğu bıraksın yarışma sunmaya devam etsin diyordumAynen abi oyunculuğunu çok geliştirmiş Engin Ertuğrulu yaşıyor gibi gerçekten.Çok zorlu şartlarda çalışıyorlarmış gidebilirsem sete gidecem Beykoza.
Ragnar ve Ertuğrul gerçekten çok iyi ikili olur.
Ben adamın hastası oldum resmen hiç sevmezdim dizi başlamadan önce 60 bin kazanıyor fazlasıyla hakkını veriyor.
![]()
Aşıkta oldun ona.katılıyorum ben engine çok ağır sözler etmiştim ertuğrul rolune geldiğini duyunca çünkü mehmet akif alakurt gibi bu rolun altında kalıcağını düşünüyordum oda fatih rolunu kaldıramamıştı engini koçum benim dışında hiçbir dizide izlememiştim ve oyuncu olarakta görmüyordum ertuğrul rolunu duyunca oyunculuğu bıraksın yarışma sunmaya devam etsin diyordumayyy ama her oyuncunun doğuştan yakışağı bir rol olurmuş sanki o rol değilde gerçekten kendisi gibi engin bey gerçekten ertuğrul gazi gibi ben bukadar rolune gerçekçi oturan şuana kadar 3 oyuncu görmüştüm kenan imirzalıoğlu yusuf miroğlu oktay kaynarca çakır barış falay kerpeten ali bu oyuncular ankı o roldeki kişilerdi yanı engin beyde şuana akdar 4. görüğüm oyuncu oldu rolune gerçek gibi yakışan sanki ertuğrul gazi günümüzde yaşıyor gibi izlenim veriyor şuan
![]()
Spartacusa bin basar dizim.![]()
Sen beğendiğini söylemedin ki.Seni Çiğdem'e söylerim yolar bak zaten dizide kaslı erkek çoktu affetmez
Bu arada fragman mesajına benimle etiketlemedin.![]()
Sen beğendiğini söylemedin ki.Al fragman.
Tm etiketlerim birdahakine sende izle diziyi diziye kinini bir yere at objektif izle.Olsun yinede beni etiket etmen lazımdı. Diziyi bırakırım.![]()
Tm etiketlerim birdahakine sende izle diziyi diziye kinini bir yere at objektif izle.![]()
Yakın arkadaşım olarak sana tavsiye ediyodum zaten izlemen iyi oldu sana laf atmam gibi artık .Ayy tamam çok yalvardin.İzlicem tama.
![]()
Yakın arkadaşım olarak sana tavsiye ediyodum zaten izlemen iyi oldu sana laf atmam gibi artık .![]()