Tek onlar değil 3 kişi daha var.Ayy sen ve Billy Kane ittifak olup laf atsaniz ne olur.Anca dişimin kabuğu işte.
![]()
Tek onlar değil 3 kişi daha var.Ayy sen ve Billy Kane ittifak olup laf atsaniz ne olur.Anca dişimin kabuğu işte.
![]()
Tek onlar değil 3 kişi daha var.Hala laf atıyon he bak tekrar başlarıım.
![]()
Kaybol burdan senle uğraşamam sana zamanımı harcayamam.Hiç başlayamadin ki.![]()
Kaybol burdan senle uğraşamam sana zamanımı harcayamam.Seni o kadar qapaq ettim hala konuşuyor.
![]()
Şantaj yapma bana izle işte.Bak böyle konuşursan diziyi izlemem.![]()
Kesinlikle Ertuğrul Tuğtekin döver mi sence?merakla bekliyorum bakalım neler olacakk
ah müziklere bayılıyorum çok güzeller ya
Kesinlikle Ertuğrul Tuğtekin döver mi sence?![]()
Kesinlikle de Gündoğdu yumruk atacak Ertuğruluma.tabii ki döver dayak yemez ondan ertuğrulum güçlü![]()
bekliyoruz cnm yine güzel bir bölüm olucak
Ertuğrulun Gündoğduyu kapak edişini izleyecez.bekliyoruz cnm yine güzel bir bölüm olucak![]()
Kesinlikle de Gündoğdu yumruk atacak Ertuğruluma.![]()
Saf gibi Tuğtekine itaat ediyor.gündoğdu beni deli ediyor ya
O kadar işkenceye çabuk toparlamış.GÜNLERDEN DİRİLİŞ ERTUĞRUL!!!
@Çiğdem- @vadikızı @sürgünüm @Billy Kane @gözlemci @HarzeM @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @sokak sanati @tolgab @china_shangai @Harunnn60 @mrt-06 @cookies @-KADİR-
![]()
Gündoğdu yumruk atıyor ama Ertuğruluma.ssssssssssssss Kocabaşı dövdüğü için heralde.O kadar işkenceye çabuk toparlamış.![]()
yüzündeki çizik çok karizmatik yapmış bence ertuğrulumu ayy çizmeli kedi gibi olmuşGÜNLERDEN DİRİLİŞ ERTUĞRUL!!!
@Çiğdem- @vadikızı @sürgünüm @Billy Kane @gözlemci @HarzeM @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @sokak sanati @tolgab @china_shangai @Harunnn60 @mrt-06 @cookies @-KADİR-
![]()
Aynen öyle adam normaldede çok karizma.yüzündeki çizik çok karizmatik yapmış bence ertuğrulumu ayy çizmeli kedi gibi olmuş
![]()