Burada yağmıyor şuanda abi.Özeti izliyorum kavga sahneleri güzel ama yağmur nedeniyle televizyon da yayın gidiyor.
Burada yağmıyor şuanda abi.Özeti izliyorum kavga sahneleri güzel ama yağmur nedeniyle televizyon da yayın gidiyor.
saat 15:00 den beridir kıyamet kopuyor vlla çok yoğun bir yağmur var aralıksız hala yapıyorÖzeti izliyorum kavga sahneleri güzel ama yağmur nedeniyle televizyon da yayın gidiyor.
daha oturaklı olmuş benceNoyanin sesi degismis ;(
abisi moğollarla mıymış 😱@xemrexxx ertuğrulun diğer abisi yok diyip duruyordun sungurtekin dizide adı geçti az önce ertuğrul öldü sanıyormuş ama moğollarla birlikte çalıştığını ölmediğini öğrendi ayy bakalım kim canlandırıcak sungurtekini @EFE UYSAL @Billy Kane![]()
ertuğrul öldü sanıyormuş diziye yeni katılan noyan abin ölmedi bizimle birlikte çalısıyor dedi ertuğrul yalan söylüyorsun dedi ama gelince görürsün dediabisi moğollarla mıymış 😱
ay orta asyaya geri dönüp islamı reddeden kişiyi moğollarla ortak göstermişler şaşırdık mı hayır propoganda devam ediyorertuğrul öldü sanıyormuş diziye yeni katılan noyan abin ölmedi bizimle birlikte çalısıyor dedi ertuğrul yalan söylüyorsun dedi ama gelince görürsün dedi
![]()
aaaaaa başımızın etini yiyordunuz diğer abisi nerede diye gelicek işte hala çemkirmeye devam ediyorsunuzay orta asyaya geri dönüp islamı reddeden kişiyi moğollarla ortak göstermişler şaşırdık mı hayır propoganda devam ediyor))
ayol pis propogana yapıyorlar işteaaaaaa başımızın etini yiyordunuz diğer abisi nerede diye gelicek işte hala çemkirmeye devam ediyorsunuz![]()
oylarını gönder basarım o setiMuhteşem bölümdü @sürgünüm abi izledin mi? @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Çiğdem- @Billy Kane nasıldı?
çok güzel bir bölümdü bakalım ertuğrulun abisini kim canlandırıcakMuhteşem bölümdü @sürgünüm abi izledin mi? @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Çiğdem- @Billy Kane nasıldı?
Yok izlemedim misafirler geldiMuhteşem bölümdü @sürgünüm abi izledin mi? @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Çiğdem- @Billy Kane nasıldı?
Gönderirim.oylarını gönder basarım o seti![]()
Noyan dayak istiyor.çok güzel bir bölümdü bakalım ertuğrulun abisini kim canlandırıcak![]()
20 dk n var.ssGönderirim.
Noyan dayak istiyor.![]()