belge göster diyorum sen laf söylüyorsunTarihte Ertugrula Alaaddin başarılarından dolayı akıncı başı bile yyapmış.Fazla soze gerek yok@EFE UYSAL
belge göster diyorum sen laf söylüyorsunTarihte Ertugrula Alaaddin başarılarından dolayı akıncı başı bile yyapmış.Fazla soze gerek yok@EFE UYSAL
Habertuk Milliyet ayrıca Ertugrul Gazı yaz bak ne çıkıyor karşına.Moğollar ve Bizansa karşı anadoluyu savunmusturbelge göster diyorum sen laf söylüyorsunkaynak bir kitap söyle bakalım
moğolları biliyoruz ama dirilişin ilk sezonu komple hayali savaş üzerine kuruluHabertuk Milliyet ayrıca Ertugrul Gazı yaz bak ne çıkıyor karşına.Moğollar ve Bizansa karşı anadoluyu savunmustur![]()
Olur o kadar kurgumoğolları biliyoruz ama dirilişin ilk sezonu komple hayali savaş üzerine kurulu![]()
aman yeter ben zaten youtube dan indirip 3-4 kere izledim bile
ay bu totoşu kim davet etti bu konuya yabelge göster diyorum sen laf söylüyorsunkaynak bir kitap söyle bakalım
Çek bence.aman yeter ben zaten youtube dan indirip 3-4 kere izledim bile
ay bu totoşu kim davet etti bu konuya ya. etiketlemeyin şunu
çingen millete laf yetiştirip duruyor
bak yıldızın sayemde tutunuyor all starda fişini çekerim ha
![]()
Yerimde sekiyorum@gözlemci ne durumdasın.![]()
Tm biraz ilerlet bölümlerini, bu haftaya yetişeydin iyiydi.Yerimde sekiyorum3.bölüm bitti başkada izleyemedim pazartesi üni başlayacak diye geziyordum sürekli . Bakalım bu hafta biraz yol katederiz gibi
![]()
Hallederiz hiç sıkıntı değilTm biraz ilerlet bölümlerini, bu haftaya yetişeydin iyiydi.![]()
![]()
Totali sabitlesek iyi bu hafta sende yetişince çok iyi olur bu hafta zaten bomba bölüm.Hallederiz hiç sıkıntı değilyetişemezsek 2-3 haftaya belki aynı seviyede oluruz bakalım
![]()
Totalde 6 üstü abde 9 üstü alsa yeterTotali sabitlesek iyi bu hafta sende yetişince çok iyi olur bu hafta zaten bomba bölüm.![]()
Aynen beklenti +10 ama ben düşüreyim şimdi 9.30 alsa yeter.Totalde 6 üstü abde 9 üstü alsa yeter![]()
Artar zamanla belki yeni sezonun ilk bölümünü bile çok iyi açtığını düşünüyorumAynen beklenti +10 ama ben düşüreyim şimdi 9.30 alsa yeter.Totalde 6yı geçer bence.
![]()
dirilişin başarısında müziklerinin güzelliği büyük rol oynuyor.yine çok güzel müzikler.bunların dışında bir tane daha var.ertuğrul kütüğü taşırken haydır Allah haktır Allah dediği kısmda çalan.o da çok güzel.
Link?dirilişin başarısında müziklerinin güzelliği büyük rol oynuyor.yine çok güzel müzikler.bunların dışında bir tane daha var.ertuğrul kütüğü taşırken haydır Allah haktır Allah dediği kısmda çalan.o da çok güzel.