nerede bombaİŞTE BOMBA FRAGMANIMIZ!!
@Çiğdem- @vadikızı @beyazsoy @Polat Şaşmaz @xemrexxx @Maskeli Fedai @Billy Kane @HarzeM @Harunnnn60 @Castei @gözlemci @takas @china_shangai @papuleoo @eros @cookies @GunesinOglu @-KADİR- @tolgab @sürgünüm
daha iyisi olamaz heralde. 2 saatin tek bir dakikası bile mi boş olmaz. her sahnesi aklımda. müthişti. ertuğrul yakalanıyor zaten hemen kurtulamazdı.Muhteşem bölümdü @sürgünüm abi izledin mi? @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Çiğdem- @Billy Kane nasıldı?
Yağmur dolayısıyla izleyemedim.Muhteşem bölümdü @sürgünüm abi izledin mi? @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @Çiğdem- @Billy Kane nasıldı?
Aynen kardeşim.daha iyisi olamaz heralde. 2 saatin tek bir dakikası bile mi boş olmaz. her sahnesi aklımda. müthişti. ertuğrul yakalanıyor zaten hemen kurtulamazdı.
Abi süper bölüm kaçırdın.Yağmur dolayısıyla izleyemedim.
Dizimiz de reytinglerde de yükseliş var bayaBölümü çok beğendim.aksiyon çok azdı ama her sahnesi ilgi çekiciydi.açıkçası dirilişte sürekli aksiyon olmasını istemiyorum.4-5bolumde bir olsa daha iyi.bu bölüm dramiyla totalede ağırlık verdi.noyanli sahneler çok iyi.3.bölümde ERTUĞRUL obaya varmasada kurtulacak sanırım. 4te obaya varır. 4.bölüm çok iyi olacak.
O kolunda ip yokya abla o elini çividen çıkarıp diğer ipi çıkaracaktı.Selamlar herkese
akşam yazamadım bölüm muhteşemdii çok beğendim moğollar ne acımasızmış
ya acımadan öldürüyorlar valla inanamadım gözlerime tuğtekin ile gökçenin aşkı
başlasın bence çok uyumlu oldular ertuğrul kaçtı da birşey dicem çivili eline uğraşacağına niye ipli eline uğraşmadı onu anlamadım ben
@EFE UYSAL @HarzeM
O kolunda ip yokya abla o elini çividen çıkarıp diğer ipi çıkaracaktı.![]()
Haftaya çok daha heyecanlı olacak.hee doğru ya kafa iyi dğeildi anlamadık tabii
Haftaya çok daha heyecanlı olacak.![]()
SANA GELSİNaynen canım aynen bakalım ertuğrul nasıl kurtulacak merakla
bekliyorum
Resmi sayfaları paylaştı.
Al sahne.
Bir müzik daha geldi.her iki sahnede süperdi yaa
Bir müzik daha geldi.
Burdan tekrar izleyebilirsin.
Buda resmi youtube hesabı Dirilişin.
https://www.youtube.com/user/dirilisdizisi
benim dediğim müzik buydu işte çok güzel. Bu sezon dramada yer verildiği icin total reytinglerimizi artacaktır.Bir müzik daha geldi.
Burdan tekrar izleyebilirsin.
Buda resmi youtube hesabı Dirilişin.
https://www.youtube.com/user/dirilisdizisi
Aynen Totalde de iyi gelişmeler var ABca1de 1.5 reyting yükseliş var ABdede 0.60 falan haftaya 9 gelecektir.benim dediğim müzik buydu işte çok güzel. Bu sezon dramada yer verildiği icin total reytinglerimizi artacaktır.