bölüm nasıl geçti anlamadım vlla böyle bölümlri özlmişiz ayollAh be kelle gidiyordu
Aliyar kurtardi.ss
bölüm nasıl geçti anlamadım vlla böyle bölümlri özlmişiz ayollAh be kelle gidiyordu
Aliyar kurtardi.ss
Vasilyus yeni hava katti diziye o dövüş sahnesini baya izlerim gibibölüm nasıl geçti anlamadım vlla böyle bölümlri özlmişiz ayoll
inş ölürde vasilyusa kalır orasıVasilyus yeni hava katti diziye o dövüş sahnesini baya izlerim gibiTekfur birkac bölüme ölür
@Çiğdem-
Vasilyus cok zeki ve çok iyi savaşçı tam istediğim gibiinş ölürde vasilyusa kalır orası
bamsı sov baslıyor ayollVasilyus cok zeki ve çok iyi savaşçı tam istediğim gibi
https://twitter.com/x/status/821810110662053889 Müthis sahne
@Çiğdem-
Uff her bölüm yeter.ss Vasilyus anlatsın bunun yerinebamsı sov baslıyor ayoll
Demekki ilgi gördü bamsının hikayeleri ayollUff her bölüm yeter.ss Vasilyus anlatsın bunun yerineBu arada Vasilyus tekfuru öldürmek için plan kuruyor
Bunu anlatacagina Helenayı kaçırdığını düşünsünDemekki ilgi gördü bamsının hikayeleri ayoll
aslıhan kendisine layık kocayı buldu ayoll köpekBunu anlatacagina Helenayı kaçırdığını düşünsün
Kötü oldu sen sevindin tabi.ssaslıhan kendisine layık kocayı buldu ayoll köpek
Kötü oldu sen sevindin tabi.ss
Onu birakta Tekfurun ölümünü bölüm sonu göremedikTam ona yakısan bir koca ayoll
Abi dalga mı geçiyosunuz ya iki kılıç sallayan herifi Noyan'la bir tutmak nedir. Noyan'ın karizması yeter saçmalamayın artık.
Tamam.Ben Noyanla bir tutmadım Noyanın ayrı bir karizması vardı onuda seviyordum ben
Vasilyusuda çok sevdim en az Noyan kadar karizmatik ve güçlü bir karakter
Vasilyus Tekfuru pert edecdkBen Noyanla bir tutmadım Noyanın ayrı bir karizması vardı onuda seviyordum ben
Vasilyusuda çok sevdim en az Noyan kadar karizmatik ve güçlü bir karakter
Vasilyus Tekfuru pert edecdk
Yansın Vasilyus reis geliyor korksun@Çiğdem-
Diziyi tek basina mi izliyon artık
Yok 3,4 kşi yorum yapıyordu zaten onlarda devamDiziyi tek basina mi izliyon artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?