Tekfuru öldürecekVasilyuss muhteşemm bayılıyorum ona Ertuğrul ile dövüş sahneleri süperdi
Vasilyus yenerhhahah bamsı vasilyus kapısması olurmu acaba
Tekfuru öldürecekVasilyuss muhteşemm bayılıyorum ona Ertuğrul ile dövüş sahneleri süperdi
Vasilyus yenerhhahah bamsı vasilyus kapısması olurmu acaba
Tekfuru öldürecek
Vasilyus yener
Noyan mı Vasilyus muVasilyusmu öldürür valla bu arada sesi bile karizma adamınn
Noyan mı Vasilyus mu
@Billy Kane ve @Çiğdem- görsünYa Noyanı da severdim ama Vasilyusu daha çok sevdim ben
Reklam bitti devam izlemeye
Suana kadar Vasilyus önde başladı @Çiğdem-Abi dalga mı geçiyosunuz ya iki kılıç sallayan herifi Noyan'la bir tutmak nedir. Noyan'ın karizması yeter saçmalamayın artık.
Suana kadar Vasilyus önde başladı @Çiğdem-
hhahaha sus sen bee noyan ertuğrulla dövüşmiyordu vasilyus denk dövüştü o sahneyi izled kendin gör ayollAbi dalga mı geçiyosunuz ya iki kılıç sallayan herifi Noyan'la bir tutmak nedir. Noyan'ın karizması yeter saçmalamayın artık.
Diceklerimi ablam demishhahaha sus sen bee noyan ertuğrulla dövüşmiyordu vasilyus denk dövüştü o sahneyi izled kendin gör ayoll
1) Senaristler adamı kullanamadı...hhahaha sus sen bee noyan ertuğrulla dövüşmiyordu vasilyus denk dövüştü o sahneyi izled kendin gör ayoll
Biz diziyi konusuyoruz tarihtekini degil1) Senaristler adamı kullanamadı...
2) Tarihdeki Noyan'la dizide ki Noyan alakasız anlatıldı...
3) Adama Ertuğrul'la dövüş sahnesi yazılmadı bile, 1 kere karşı karşıya geldiler ondada alakasız bir ölüm sahnesi yazmışlar adamın diziye kattığı atmosfer bambaşka, yabancı dizilerle kıyaslanır derecedeydi o ateşli oklar ve niceleri.
1) Senaristler adamı kullanamadı...
2) Tarihdeki Noyan'la dizide ki Noyan alakasız anlatıldı...
3) Adama Ertuğrul'la dövüş sahnesi yazılmadı bile, 1 kere karşı karşıya geldiler ondada alakasız bir ölüm sahnesi yazmışlar adamın diziye kattığı atmosfer bambaşka, yabancı dizilerle kıyaslanır derecedeydi o ateşli oklar ve niceleri.
2.sezonun havası başkaydı tabikide ama vasilyusta son 2 bölümdür 2.sezon havasını verdi diziye bence gayt iyi seçim olmuş ayoll sen git no 3 bilmem kaç izleDiceklerimi ablam demis
Kesinlikle o havayi aldim aksiyonda durulmuyor tıpkı 2. Sezon gibi2.sezonun havası başkaydı tabikide ama vasilyusta son 2 bölümdür 2.sezon havasını verdi diziye bence gayt iyi seçim olmuş ayoll sen git no 3 bilmem kaç izle
Biz diziyi konusuyoruz tarihtekini degil
Noyan kac kere dövüstüki zaten anca Ertugrula işkence eder
Kıyaslama yaparsanız yapın ama beni etiketlemezseniz sevinirim.2.sezonun havası başkaydı tabikide ama vasilyusta son 2 bölümdür 2.sezon havasını verdi diziye bence gayt iyi seçim olmuş ayoll sen git no 3 bilmem kaç izle
sende şuan vasilyusu izliyorsun bnceKıyaslama yaparsanız yapın ama beni etiketlemezseniz sevinirim.
Ah be kelle gidiyordusende şuan vasilyusu izliyorsun bnce
Aliyar kurtardi.ssvasilyus yine elidnen kçırdı ertuğrulu