Size ilac getiriyordum diyecek bence
İnşallah bakalım neler olacak ablacım ya
Size ilac getiriyordum diyecek bence
fragman çok detay vermedi kurtulmasıyla ilgili. hatta yine götürüyorlar. çok değişik şeyler olacak.Noyan son anda kurtulabilir bence 47de
Kopek hainlik yapmasinda mogol birligi gelir kurtarmaya Halimede ilac getirdim der kesij baska caresi yokfragman çok detay vermedi kurtulmasıyla ilgili. hatta yine götürüyorlar. çok değişik şeyler olacak.
ilaç yokki sağda solda sanmıyorum ben.Kopek hainlik yapmasinda mogol birligi gelir kurtarmaya Halimede ilac getirdim der kesij baska caresi yok
Kanar bence Korkut ne demesini bekiyonilaç yokki sağda solda sanmıyorum ben.
ilaç nerde dicek ee napcak halime. bakalım uydurur bişi.Kanar bence Korkut ne demesini bekiyon
Alsa iyi olurdu.ssssilaç nerde dicek ee napcak halime. bakalım uydurur bişi.
orda fenalaşıp ölebilir inş.Alsa iyi olurdu.ssss
Aklimda fena sorular yarin reytingler beklerorda fenalaşıp ölebilir inş.
dur ben söylim sana bekleme boşuna.Aklimda fena sorular yarin reytingler bekler
+1 gecte bittigi icin baya artacaktir. 30 dk daha gec bittidur ben söylim sana bekleme boşuna.
total: 9.7
ab: 14.8
abc: 13.9
orda fenalaşıp ölebilir inş.
Belki cebinde vardirİnşallah yoksa halime ne diyecek ilaç dese elinde birşey yok soracak hani nerde
ilaç diye
Belki cebinde vardir
Ya o kadar basit olmaz ölümü ama halime illa kendini kurtarır bi şekilde.İnşallah yoksa halime ne diyecek ilaç dese elinde birşey yok soracak hani nerde
ilaç diye
Neyse Noyanin esir agliyorsunduray inşallah vardır yoksa halimem nasıl kurtulacak yaa
Neyse Noyanin esir agliyorsundur
Ya o kadar basit olmaz ölümü ama halime illa kendini kurtarır bi şekilde.
Samandan selam var az kaldi kavusmaniza diyeYaa ne demezsin ne ağlıyorum ne ağlıyorum ağlamaktan yataklara düştüm valla