Diriliş "Ertuğrul" 46. Bölüm Yorumları

Muhru beraber bulabilirler bence tahmin :D Korkut olse iyi olur :A Ya da Korkutu kandirir
Ben olsam Korkutu boğardım adam zaten banko gidici :D kendi kendine öldü ben bişey yapmadım der çadırın arkasından topuklardım :F

Haha oylde yapabilir bence cakallik :A Noyan ne zaman kurtulur sence? Yeni yurda ne diyorsun Söğüt?
Noyan yeni bölümde kurtulacak. Yeni yurt da güzel olur beğendim Bizansa yakın daha çok aksiyon olur. Bir yandan Bizans bir yandan Moğol itleriyle savaşırız :)

Noyan yeni bölümde kurtulacak. Yeni yurt da güzel olur beğendim Bizansa yakın daha çok aksiyon olur. Bir yandan Bizans bir yandan Moğol itleriyle savaşırız :)
Evet ben 2 3 bolume Angutun olmesini bekliyorum acikcasi soyliyim yeni yardimci gelecek Noyana bence :D Noyan obadan bir cok kisiyi oldurecektir :D Mogol askerleri bir sekilde yardima gelebilir Notana bence Noyan iyi intikasm atesi yakacaktir obayi kotu gunler bekliyor.

ayy hala izleyemedim ben ertuğrulumu malesef dedem hastaneye kaldırmıştık 3 gün ordaydık ama şuan meraktan noyanın yakalanmasına baktım birazdan tamamını izleyecem bölümün ama hiç hoşuma gitmedi ayol gündoğdu çok kolay şekilde noyanı yendi biz noyanı ertuğrulla eşit görüyorduk nasıl kapışacaklar diye ama noyan gündoğduya bile rakip olamıyor ayol şimdi noyanın ertuğrulla kapışması benim içinbirşey ifade etmeyecek çok basit bir sahne olmuş malesef noyan titus kadar bile dövüşmeyi beceremedi kaldıkı titus ertuğrulla tamamen eşit dövüşüyordu ama noyan gündoğdunun yanında bile çok acemi kalmış:F
@Doğu @Polat Şaşmaz @china_shangai @DarkLeqenD @EFE UYSAL @Billy Kane
noyanı kaç tane savaş sahnesinde gördük ki ertuğrulla eşit tutuyonuz ? abartmayın şu adamı . gündoğdu teke tekte alır tuğtekin zorlanır ama alabilir :)

bölümü izleyebildim sonunda ayy şunu söylemek istiyorum ben gündoğdunun öyle ertuğrul gibi havalı konuşma sahnelerini boş sahne olarak görüyorum otür sahneler ertuğrul dışındakılere gitmiyor kusura bakmasınlar ertuğruldakı havayı alamıyorum ben oyüzden gereksiz sahne olarak görüyorum :F:F:F

bölümü izleyebildim sonunda ayy şunu söylemek istiyorum ben gündoğdunun öyle ertuğrul gibi havalı konuşma sahnelerini boş sahne olarak görüyorum otür sahneler ertuğrul dışındakılere gitmiyor kusura bakmasınlar ertuğruldakı havayı alamıyorum ben oyüzden gereksiz sahne olarak görüyorum :F:F:F
Evet banada yapmacik geliyor Halime ve sadik it Kopek napacak sence?