Samandan selam var az kaldi kavusmaniza diye
aaa öylemi bak buna sevindim bir an önce noyanıma kavuşmak istiyorum
Samandan selam var az kaldi kavusmaniza diye
Yaa ne demezsin ne ağlıyorum ne ağlıyorum ağlamaktan yataklara düştüm valla
Ben yas tutuyorum Noyan için yakışmadı Noyan'ı böyle görmek.
Haha ismi öyle. [emoji23] [emoji23]aman üzülme kurtulur o sadettin köpek mi neyse o kurtarır
bu arada adama niye köpek diyorlar ya
Haha ismi öyle. [emoji23] [emoji23]
Vardır bi hikayesi. [emoji23] aslısnda araştırmak lazım dur ben yarın bakarım buna.Allah allah köpek diye isimmi olur ya
Noyan koymustur @vadikızıVardır bi hikayesi. [emoji23] aslısnda araştırmak lazım dur ben yarın bakarım buna.
Adamın ismi öyle tarihte yaşamış biriAllah allah köpek diye isimmi olur ya
Noyan kurtulamadi halaAdamın ismi öyle tarihte yaşamış biri
Adamın ismi öyle tarihte yaşamış biri
Bir eli yarali zaten Noyanin Hamzayi oldurdu Basit yapmislar gercekten inandirici olmadi benim icin Tangutta ihanet etti Noyan yakalansin diye oyle basit yapmislar ama enazinsan Gundogdu yara almaliydi Noyandan Tugtekinde ne zaman guclendide Noyani yaraladi?ayy hala izleyemedim ben ertuğrulumu malesef dedem hastaneye kaldırmıştık 3 gün ordaydık ama şuan meraktan noyanın yakalanmasına baktım birazdan tamamını izleyecem bölümün ama hiç hoşuma gitmedi ayol gündoğdu çok kolay şekilde noyanı yendi biz noyanı ertuğrulla eşit görüyorduk nasıl kapışacaklar diye ama noyan gündoğduya bile rakip olamıyor ayol şimdi noyanın ertuğrulla kapışması benim içinbirşey ifade etmeyecek çok basit bir sahne olmuş malesef noyan titus kadar bile dövüşmeyi beceremedi kaldıkı titus ertuğrulla tamamen eşit dövüşüyordu ama noyan gündoğdunun yanında bile çok acemi kalmış
@Doğu @Polat Şaşmaz @china_shangai @DarkLeqenD @EFE UYSAL @Billy Kane
ne olursa olsun ayoll gündoğdu çocuk döver gibi dövüyor noyanı ayrıca tuğtekin kim ertuğrullda tuütekini çok rahat dövüyordu malesef noyan sahnesi olmamış hiç beğenmedim şimdi kalkıp ertuğrulla eşit dövüşürsede çelişkili olurBir eli yarali zaten Noyanin Hamzayi oldurdu Basit yapmislar gercekten inandirici olmadi benim icin Tangutta ihanet etti Noyan yakalansin diye oyle basit yapmislar ama enazinsan Gundogdu yara almaliydi Noyandan Tugtekinde ne zaman guclendide Noyani yaraladi?
Tugtekini yaraladigi bolumu hatirla cok kolay dovmustu Bu yakalanmasi bizi ters kose yapti zaten Gundogduyu biraz one cikarmak icin boyle yapildi Ertugruluda ama Noyanin karizma cizildi Bizansta geldi demistimne olursa olsun ayoll gündoğdu çocuk döver gibi dövüyor noyanı ayrıca tuğtekin kim ertuğrullda tuütekini çok rahat dövüyordu malesef noyan sahnesi olmamış hiç beğenmedim şimdi kalkıp ertuğrulla eşit dövüşürsede çelişkili olur
Geçmiş olsun. Aynen Noyanın itibarı sarsıldı. Ama eminim yine ortalığı yakacak ordan kurulunca. Önümüzdeki 2-3 bölüm Noyanın intikamını izleriz bence.ayy hala izleyemedim ben ertuğrulumu malesef dedem hastaneye kaldırmıştık 3 gün ordaydık ama şuan meraktan noyanın yakalanmasına baktım birazdan tamamını izleyecem bölümün ama hiç hoşuma gitmedi ayol gündoğdu çok kolay şekilde noyanı yendi biz noyanı ertuğrulla eşit görüyorduk nasıl kapışacaklar diye ama noyan gündoğduya bile rakip olamıyor ayol şimdi noyanın ertuğrulla kapışması benim içinbirşey ifade etmeyecek çok basit bir sahne olmuş malesef noyan titus kadar bile dövüşmeyi beceremedi kaldıkı titus ertuğrulla tamamen eşit dövüşüyordu ama noyan gündoğdunun yanında bile çok acemi kalmış
@Doğu @Polat Şaşmaz @china_shangai @DarkLeqenD @EFE UYSAL @Billy Kane
Evet aga intikami cok reytingde getirir Bozdag bizi dinlerrGeçmiş olsun. Aynen Noyanın itibarı sarsıldı. Ama eminim yine ortalığı yakacak ordan kurulunca. Önümüzdeki 2-3 bölüm Noyanın intikamını izleriz bence.
O değil de Sultanımız ne bahane bulacak aceba ordan çıkmak içinEvet aga intikami cok reytingde getirir Bozdag bizi dinlerr
Muhru beraber bulabilirler bence tahmin Korkut olse iyi olur Ya da Korkutu kandirirO değil de Sultanımız ne bahane bulacak aceba ordan çıkmak için