Aynen Sahne süper @HarzeM abi @-KADİR- @china_shangaitek aklı basında orada selcan konusuyor diğerleri kafayı sıyırmışlar aa deli demir hariç
Aynen Sahne süper @HarzeM abi @-KADİR- @china_shangaitek aklı basında orada selcan konusuyor diğerleri kafayı sıyırmışlar aa deli demir hariç
Aynen aga.süper sahneler!
Nasıl olmamış aga süperZikir sahnesi olmamis
ertuğrul bey oluyor galiba
Olacak inş Engin Altanın oyunculuğna bak beertuğrul bey oluyor galiba
Kendine geldi aga tövbe ettiSelcan hatun benim biraktigimda gicigin tekiydi simdi duzelmis galiba iyi konusuyor
Gizliden izliyor biliyorum burda böyle yazıyorsun laf yemiyim diye Kara Sevdamı izliyon? @HarzeM @-KADİR- @china_shangai @vadikızı @Çiğdem- @Billy Kane kayboldunuzBenim diziyi izlediğimi nerden çıkarttın. 2 bölüm baktım sarmadı bıraktım dedim yaa.
zirveyi ele geçirdik el clasico olduGizliden izliyor biliyorum burda böyle yazıyorsun laf yemiyim diye Kara Sevdamı izliyon? @HarzeM @-KADİR- @china_shangai @vadikızı @Çiğdem- @Billy Kane kayboldunuz
Olsun birşey olmaz sen açtın konuyu herkes gitti pis ((
Gizliden izliyor biliyorum burda böyle yazıyorsun laf yemiyim diye Kara Sevdamı izliyon? @HarzeM @-KADİR- @china_shangai @vadikızı @Çiğdem- @Billy Kane kayboldunuz
İzliyon sanıyordum biterse çok deprem yaşamada KösemTV'den kösem dışında bir şey izlemiyorum
ne ka güzel ne kaOlsun birşey olmaz sen açtın konuyu herkes gitti pis ((
Bekle sen bende açacam işbaşında olacam benden kaçışın yok hiçbirşeyde yazmaycamne ka güzel ne ka
1.20 den sonrası sana, melunlara ve @Çiğdem- e gelsinBekle sen bende açacam işbaşında olacam benden kaçışın yok hiçbirşeyde yazmaycam