Son 37 dk çok az kaldı reklam vermesi reyting etkiler mi abi?sen nirelerdesin ya gözükmüyon.tak,ip ediyon mu diziyi? @Billy Kane sayfaya destek ver.gelmezlik yapma.
Son 37 dk çok az kaldı reklam vermesi reyting etkiler mi abi?sen nirelerdesin ya gözükmüyon.tak,ip ediyon mu diziyi? @Billy Kane sayfaya destek ver.gelmezlik yapma.
sen nirelerdesin ya gözükmüyon.tak,ip ediyon mu diziyi? @Billy Kane sayfaya destek ver.gelmezlik yapma.
Noyanı nasıl buluyordun aga?Diziyi izliyordum da bir kaç haftadır yoğunluktan dolayı bölümler birikmişti tabi şimdi bitirince geldim
Noyanı nasıl buluyordun aga?
Süper ya @sürgünüm @Billy Kane @china_shangai @vadikızı @Çiğdem- @tolgab @mrt-06 @Harunnn60 @HarzeMAdam psikopatlıkta master yapmış aga sağlam karizması var
ertuğrul gazi gibi biriinin bukadar ezik bir abisi olmamalıydı bence bukadar ezik bir insan hiç görmedim vlla
Saftrikte temiz ama insan kardeşine hiç inanmazmı ya Tuğtekinin adamı olduertuğrul gazi gibi biriinin bukadar ezik bir abisi olmamalıydı bence bukadar ezik bir insan hiç görmedim vlla
senaristin işi işte senin parlağı ön plana çıkarmak içinertuğrul gazi gibi biriinin bukadar ezik bir abisi olmamalıydı bence bukadar ezik bir insan hiç görmedim vlla
aynı şeyi yapıyor ayol 1.sezonda kurtoğlunun adamıydı 3.sezon kimin ayakçıcı olucak bakalımSaftrikte temiz ama insan kardeşine hiç inanmazmı ya Tuğtekinin adamı oldu
O sezon Bizans olacak diyorlaraynı şeyi yapıyor ayol 1.sezonda kurtoğlunun adamıydı 3.sezon kimin ayakçıcı olucak bakalım
bir ben açamadım ertuğrulumun konusunu ayoll sen bile açmışsın 🙁🙁🙁senaristin işi işte senin parlağı ön plana çıkarmak için
Haftaya sen açbir ben açamadım ertuğrulumun konusunu ayoll sen bile açmışsın 🙁🙁🙁
Aynen @Castei başladıhamzanın yüzünden dozer geçmiş gibi
sen açarsan engin altanın nasıl fotolarını koyarsın Allah bilir komple dizinin bölmünü kapatırlar:a neyse dur semacığım ağlıyor pis sus rahatsız etme benibir ben açamadım ertuğrulumun konusunu ayoll sen bile açmışsın 🙁🙁🙁
o saatlerde yemek saatine denk geliyor ama forumda olduğum hafta kimseye bırakmam
Bırakma Noyan yicekmi sence Abdurrahmanı?o saatlerde yemek saatine denk geliyor ama forumda olduğum hafta kimseye bırakmam
Tuğtekin yine kanacak @-KADİR- durum nasıl?off sahne çok güzel ayarlanmış ne çok uzun ne çok kısa heyecanlandırdı.abdurrahman altını alacak mı almayacak mı?almadı