Timur Ertuğrul zamanında yoktu karıştırmışın Şamanı biliyomun kafası kanlı çalgı çalanBen onu gördüğümde dizide Timur diye aklımda yer edinmişti nedense.
Timur Ertuğrul zamanında yoktu karıştırmışın Şamanı biliyomun kafası kanlı çalgı çalanBen onu gördüğümde dizide Timur diye aklımda yer edinmişti nedense.
Aga inş çok doğru dedin bakalım seni hiç görmüyoruz yorumlarda senide bekleriz haftayainşallah atabeyi öldürüp ertuğrulun üzerine bırakmazlar
Biliyorumda onun zamanında olmadığını görüntüsü ve aklımda öyle yer edinmesini çözemedim bende.Timur Ertuğrul zamanında yoktu karıştırmışın Şamanı biliyomun kafası kanlı çalgı çalan
aga bu sezon takip etmeye başladım çok süper gerçekten ama fazla fırsat bulamıyorum işte kvp konusuna bile fazla yazamıyorumAga inş çok doğru dedin bakalım seni hiç görmüyoruz yorumlarda senide bekleriz haftaya
Aynen aga süper ülkemizde değerini görüyor bu kaliteye boş olduğun zaman yazarsın replikleyile aksiyon sahneleriyle efekteriyle vbşeylerler 1 numara dizi favorin kim?,aga bu sezon takip etmeye başladım çok süper gerçekten ama fazla fırsat bulamıyorum işte kvp konusuna bile fazla yazamıyorum
Aytolunu biliyon muBiliyorumda onun zamanında olmadığını görüntüsü ve aklımda öyle yer edinmesini çözemedim bende.
Valla görsem çıkartırımda ismide yabancı gelmiyor.Aynen aga süper ülkemizde değerini görüyor bu kaliteye boş olduğun zaman yazarsın replikleyile aksiyon sahneleriyle efekteriyle vbşeylerler 1 numara dizi favorin kim?,
Aytolunu biliyon mu
Aynen aga süper ülkemizde değerini görüyor bu kaliteye boş olduğun zaman yazarsın replikleyile aksiyon sahneleriyle efekteriyle vbşeylerler 1 numara dizi favorin kim?,
Aytolunu biliyon mu
Hatırladın mı?Valla görsem çıkartırımda ismide yabancı gelmiyor.
O spor yapıyormuş zaten ama ben Ertuğrula daha çok yakıştırıyorum cuk oturmuş çokda iyi aksiyonlarıaynen öyle aga valla ben açıkca söylim turgut alp benim için ertuğruldanda önde o sahneler ona acayip yakışıyor.
Evet ismini bilmiyorumda dizideki gördüm izlerken birkaç kez Bergüzar Korel'in Anneside oynuyor.Hatırladın mı?
evet aga ertuğruluda seviyorum zaten onada yakışıyorda benim favorim turgut alp ama bugünkü gömlek giydirme sahneside on numaraydı işte bizim ecdadımız böyleydi yalan yanlış şekilde anlatanlara yazıklar olsun..Hatırladın mı?
O spor yapıyormuş zaten ama ben Ertuğrula daha çok yakıştırıyorum cuk oturmuş çokda iyi aksiyonları
Evrim Solmaz gerçek ismi iyi hatırlamışsınEvet ismini bilmiyorumda dizideki gördüm izlerken birkaç kez Bergüzar Korel'in Anneside oynuyor.
Kesinlikle aga fragman bekleniyorevet aga ertuğruluda seviyorum zaten onada yakışıyorda benim favorim turgut alp ama bugünkü gömlek giydirme sahneside on numaraydı işte bizim ecdadımız böyleydi yalan yanlış şekilde anlatanlara yazıklar olsun..
aynen aga turgut la doğan diziden ayrılırsa direk vadiye girmelilerEvrim Solmaz gerçek ismi iyi hatırlamışsın
Kesinlikle aga fragman bekleniyor
İnşaynen aga turgut la doğan diziden ayrılırsa direk vadiye girmeliler