bn şuankı sahnede tören amaçlı o bıçak hareketini yapacak sandım ama olmadı demekki fragmandakı sahnede aldatıcı olay yok aburrahamanı öldürücek benceBırakma Noyan yicekmi sence Abdurrahmanı?
bn şuankı sahnede tören amaçlı o bıçak hareketini yapacak sandım ama olmadı demekki fragmandakı sahnede aldatıcı olay yok aburrahamanı öldürücek benceBırakma Noyan yicekmi sence Abdurrahmanı?
Öyle olacak gibi kötü olacak ama İbnul Arabinin gelmesine sevindin mi bari ?bn şuankı sahnede tören amaçlı o bıçak hareketini yapacak sandım ama olmadı demekki fragmandakı sahnede aldatıcı olay yok aburrahamanı öldürücek bence
Yanındaki adamı gördünmü kafası kanlı ? Tansiyon artar biraz sonrasakin gidiyor aga ; Noyan dikkatimi çekti
evet ayy oda tuğtekinlerin obasına gitse keşke ertuğrula beraber çünkü onun sözü ordada geçer bence çiğneyemezlerÖyle olacak gibi kötü olacak ama İbnul Arabinin gelmesine sevindin mi bari ?
Geçer evet Gökçenin Tuğtekinle evleneciğini düşünüyorum senevet ayy oda tuğtekinlerin obasına gitse keşke ertuğrula beraber çünkü onun sözü ordada geçer bence çiğneyemezler
Gordum aga onlardan cok is cikacak belliYanındaki adamı gördünmü kafası kanlı ? Tansiyon artar biraz sonra
Sizin Aron Fellerde varGordum aga onlardan cok is cikacak belli
Biliyom aga Abdurrahman da vadide oynadi biliyon demi 😀Sizin Aron Fellerde var
Bilmiyodum aga saol Ertuğrulu çok sevecenBiliyom aga Abdurrahman da vadide oynadi biliyon demi 😀
Abi evlenmemeli Tuğtekinle yaKancık Tuğtekin ))))
Evlensin evlensin bok boku Kenefte bulurmuş )))))))))Abi evlenmemeli Tuğtekinle ya
Anladın mı hemen hain olduğunu yoksa?Bu kiza yazik olur Tuğtekin le evlenirse
Çok doğru söyledin abiEvlensin evlensin bok boku Kenefte bulurmuş )))))))))
Aynen aga hinlik gozlerinden belli oluyorAnladın mı hemen hain olduğunu yoksa?
Çok doğru söyledin abi
TTde 1.yiz Sponsor var @Çiğdem- @Billy Kane @HarzeM @Castei @tolgab @china_shangai @xemrexxxAynen aga hinlik gozlerinden belli oluyor
Aynen demiştin ya Selcana nedne inanmıyorlar yaayy vlla ertuğrulun annesi bile kafayı yemiş durumda tuğtekin sizlere neler yaptı bayranığınızı çiğnedi ertuğrulu bile tuğtekin yüzünden sürgüne yolladılar tuğtekin damat olarak almaya nekadar hevesliler ama ben 1.sezon demiştim bu kadından 2.sezon bir halt olamaz diye
tek aklı basında orada selcan konusuyor diğerleri kafayı sıyırmışlar aa deli demir hariçAynen demiştin ya Selcana nedne inanmıyorlar ya