Moderatörün son düzenlenenleri:
@Çiğdem- @EFE UYSAL @Maskeli Fedai @HarzeM @Billy Kane @sürgünüm @sokak sanati (pis bunu da izliyor) @apoyta yorumlarınızı bekleriz
ayol sen de hiç anlamıyon bu işlerden şimdi ben açtım diye konuya yorum yapmayan olur diriliş bölümünün hiti düşerİzlemiyorum.
Sen ne açtın konuyu.
ayol sen de hiç anlamıyon bu işlerden şimdi ben açtım diye konuya yorum yapmayan olur diriliş bölümünün hiti düşer
Sen bekle yarın ben ve billy açacaz kardeş diziyi izlemiyorsun ne açıyorsun git Poyrazını aç
poyrazım aseratta zaten o kısma güveniyorum neyse iiyi yorumlar size izlemeyeceğim bölümüb konusuna bu ka yorum yeterliSen bekle yarın ben ve billy açacaz kardeş diziyi izlemiyorsun ne açıyorsun git Poyrazını aç
Ben rahattım tek ben açacaktım sen ne açarsın ya 😡poyrazım aseratta zaten o kısma güveniyorum neyse iiyi yorumlar size izlemeyeceğim bölümüb konusuna bu ka yorum yeterli
bu daha ne ki ceceliyi postalıcam dahaBen rahattım tek ben açacaktım sen ne açarsın ya 😡
Kim sildi konuyu 😡 Ben konu hazırlıyım sen birşey yazmadan aç sonra benim konu gitsinbu daha ne ki ceceliyi postalıcam daha
bu kadarı yeterli senin dizin içinKim sildi konuyu 😡 Ben konu hazırlıyım sen birşey yazmadan aç sonra benim konu gitsin
Yarın Kösem konusu bende, açarsanız bir rakip kazanmış olursunuz.Sen bekle yarın ben ve billy açacaz kardeş diziyi izlemiyorsun ne açıyorsun git Poyrazını aç
Bu haftalık yazacağız arkadaşlar yorumlar bu konudan inşallah bu konu çözülür
@Çiğdem- @HarzeM @Billy Kane @sürgünüm @apoyta @ABAY_06 @tolgab @china_shangai @Castei @takas @sokak sanati @mrt-06 @Harunnn60
sen nirelerdesin ya gözükmüyon.tak,ip ediyon mu diziyi? @Billy Kane sayfaya destek ver.gelmezlik yapma.Yeni bölüm başlayınca etiketlersiniz hacılar