Mobilden ekran alıntısı aldım. Görünmüyor mu?Mobilden görseli çekerek mi yolladınız ?
Muratcan iyi direniyor bence erim be Alperi de gömer
Amin aşk.
Sıkıntı yok görünüyor , ayrıca bu şekilde attığınız için teşekkür ederim.Tw linkleri açılmıyor zaman zaman.Mobilden ekran alıntısı aldım. Görünmüyor mu?
Ne demek rica ederim. Bazen hızlı atınca direkt link de atabiliyorum güncel tabloyu ama bu sefer iyi ki böyle atmışım. Bu arada sizli bizli konuşmayalım bence forumdaşımSıkıntı yok görünüyor , ayrıca bu şekilde attığınız için teşekkür ederim.Tw linkleri açılmıyor zaman zaman.
Adam haftalardır burada %34 ile yarışıyor 😤
Bu akşam şefler istatistik sonuncusu olduğunu söylediğinde "Potaya gidince hep 1. veya 2. çıkıyorum çünkü potada nasıl tabak çıkarılması gerektiğini, bireysel dokunulmazlıkta nasıl tabak çıkarılması gerektiğini biliyorum çoğu yarışmacının aksine." dedi.Adam haftalardır burada %34 ile yarışıyor 😤
kızzzz sen de git charlienin melekleri gibi 3lesinlerKendini kandırırsın ancak bu safsatalarla.
Ben tek meleği olurum diğerlerine yallah.kızzzz sen de git charlienin melekleri gibi 3lesinler
Bu sene bu kadar eğlenceli yarışmacı yok. Çağlar vardı çok çabuk elendi. Erim de güldürüyor zaman zamanTunahan yemek konusunda pek yetenekli degildi aslında kadroya nasıl girdiği hala muallak 😃 Ama çok tatli sempatik biriydi
Tunahan efso yaYok ben ilk kez bu sezon takip ediyorum ama Tunahan'ı sosyal medyada görmüştüm
Ortada Neo gibi dolanıyor ama yanında mimiksiz Şirin varkızzzz sen de git charlienin melekleri gibi 3lesinler
Çok değişik bir mantı yapmış bunu anca sen yersin gibiBen tek meleği olurum diğerlerine yallah.
O ne biçim birşey öyle. Kayserililer linç edecek kendiniÇok değişik bir mantı yapmış bunu anca sen yersin gibi
Elinden zehir olsa yerim.Çok değişik bir mantı yapmış bunu anca sen yersin gibi
Martix’te ki “ Neo” mu?Bu sene bu kadar eğlenceli yarışmacı yok. Çağlar vardı çok çabuk elendi. Erim de güldürüyor zaman zaman
Tunahan efso ya
Şefler de iyi makara yaptılar
Ortada Neo gibi dolanıyor ama yanında mimiksiz Şirin var