Diziden 2.Sezon ayrılan Barış Bağcı geri döndü
@Billy Kane @Yıldızşelale @vadikızı @Polat Şaşmaz @papuleoo @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Harunnn60 @kerem @Yiğitt
Bize ne bundan
Diziden 2.Sezon ayrılan Barış Bağcı geri döndü
@Billy Kane @Yıldızşelale @vadikızı @Polat Şaşmaz @papuleoo @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Harunnn60 @kerem @Yiğitt
Hahah Aaa Ertuğrulumu çekemeyenleride ekledim görüp korksunlar diye @Forumdash @eskici @kerem @xemrexxx sen @Yiğitt artık kanal d e hemen transfer ederBize ne bundan
Hiçte korkulacak birine benzemiyor nursuz herifHahah Aaa Ertuğrulumu çekemeyenleride ekledim görüp korksunlar diye @Forumdash @eskici @kerem @xemrexxx sen @Yiğitt artık kanal d e hemen transfer eder
Reytinglerimiz 30 a fırlayacak
Senin babanlar izliyormuş Noyan döndü de bak nasıl seviniceklerHiçte korkulacak birine benzemiyor nursuz herif
Söylerim akşam bakiyim ne tepki vereceklerSenin babanlar izliyormuş Noyan döndü de bak nasıl sevinicekler
Bakalım Noyan efe'yi foruma getirtebilcek mi.Efeye yazayım hemen şimdi deliye dönmüştür @Billy Kane
Fragmana bakmadan önce de sana harclık bile verirSöylerim akşam bakiyim ne tepki verecekler
Aaa inş Efede dönerBakalım Noyan efe'yi foruma getirtebilcek mi.
Kim izliyor ki sen ben başka?Aaa inş Efede döner
Artık Ertuğrul konularını coşturursun geberdi buralar hep
Senide izliyor diyemeyizya işte tekrar dönecen bu kaçıncı oldu onuda unuttumKim izliyor ki sen ben başka?
O çok zor be tatlım Nerde o günlerFragmana bakmadan önce de sana harclık bile verir
Sana bir süprizim var sevinirsen 50 Liranı alırım de fragmanı görmeden diyebilirsen iş tamamdırO çok zor be tatlım Nerde o günler
öyle dersem üstüme yürür be,oyun mu oynuyorsun benimle diyeSana bir süprizim var sevinirsen 50 Liranı alırım de fragmanı görmeden diyebilirsen iş tamamdır
Noyan çıkınca bırakmıştım ben dönerse donerim demistim önceki sezonlarda.Senide izliyor diyemeyizya işte tekrar dönecen bu kaçıncı oldu onuda unuttum
Bazı haftalar izliyorum diyordun geçen yılNoyan çıkınca bırakmıştım ben dönerse donerim demistim önceki sezonlarda.
İzledim ama sarmadı napiiim? Seneye bitmiyo mu vadinin rekoruna mı göz diktiler.Bazı haftalar izliyorum diyordun geçen yıl
Efenin dönmesine bağlı gelecek yıl forumda olursa seni buralara sokmayız Olmazsa gelirsin adama ihtiyaç oldundan
Aaa yok yine bitmiyormuş 1 sezon daha olacakmış Noyan da oyüzden geldi sanırımİzledim ama sarmadı napiiim? Seneye bitmiyo mu vadinin rekoruna mı göz diktiler.