Diziden 2.Sezon ayrılan Barış Bağcı geri döndü
@Billy Kane @Yıldızşelale @vadikızı @Polat Şaşmaz @papuleoo @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Harunnn60 @kerem @Yiğitt
Bize ne bundan![]()
Diziden 2.Sezon ayrılan Barış Bağcı geri döndü
@Billy Kane @Yıldızşelale @vadikızı @Polat Şaşmaz @papuleoo @xemrexxx @Forumdash @serhatt @Harunnn60 @kerem @Yiğitt
Hahah Aaa Ertuğrulumu çekemeyenleride ekledim görüp korksunlar diyeBize ne bundan![]()
Hiçte korkulacak birine benzemiyor nursuz herifHahah Aaa Ertuğrulumu çekemeyenleride ekledim görüp korksunlar diye![]()
![]()
@Forumdash @eskici @kerem @xemrexxx sen
@Yiğitt artık kanal d e hemen transfer eder
![]()
![]()
Reytinglerimiz 30 a fırlayacak![]()
![]()
![]()
Senin babanlar izliyormuş Noyan döndü de bak nasıl seviniceklerHiçte korkulacak birine benzemiyor nursuz herif![]()
Söylerim akşam bakiyim ne tepki vereceklerSenin babanlar izliyormuş Noyan döndü de bak nasıl sevinicekler![]()
![]()
![]()
Bakalım Noyan efe'yi foruma getirtebilcek mi.
Fragmana bakmadan önce de sana harclık bile verirSöylerim akşam bakiyim ne tepki verecekler![]()
Aaa inş Efede dönerBakalım Noyan efe'yi foruma getirtebilcek mi.![]()
Kim izliyor ki sen ben başka?Aaa inş Efede döner
Artık Ertuğrul konularını coşturursun geberdi buralar hep![]()
Senide izliyor diyemeyizya işte tekrar dönecen bu kaçıncı oldu onuda unuttumKim izliyor ki sen ben başka?![]()
O çok zor be tatlımFragmana bakmadan önce de sana harclık bile verir![]()
![]()
![]()
Sana bir süprizim var sevinirsen 50 Liranı alırım de fragmanı görmeden diyebilirsen iş tamamdırO çok zor be tatlımNerde o günler
![]()
öyle dersem üstüme yürür be,oyun mu oynuyorsun benimle diyeSana bir süprizim var sevinirsen 50 Liranı alırım de fragmanı görmeden diyebilirsen iş tamamdır![]()
![]()
![]()
Noyan çıkınca bırakmıştım ben dönerse donerim demistim önceki sezonlarda.Senide izliyor diyemeyizya işte tekrar dönecen bu kaçıncı oldu onuda unuttum![]()
![]()
![]()
Bazı haftalar izliyorum diyordun geçen yılNoyan çıkınca bırakmıştım ben dönerse donerim demistim önceki sezonlarda.![]()
İzledim ama sarmadı napiiim?Bazı haftalar izliyorum diyordun geçen yıl![]()
Efenin dönmesine bağlı gelecek yıl forumda olursa seni buralara sokmayızOlmazsa gelirsin adama ihtiyaç oldundan
![]()
![]()
![]()
Aaa yok yine bitmiyormuşİzledim ama sarmadı napiiim?Seneye bitmiyo mu vadinin rekoruna mı göz diktiler.
![]()