Dilan Çiçek Deniz Fotoğrafları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öyle hissettiğini hissettim ama çok geçti değiştirmek için. :) Tabi sen biliyorsundur, bu yüzden ufak bir kuşkuya düşsen de için rahattır, biz yoldaşlarımızı yarı yolda bırakmayız sonuçta. :)
Castle Rock dizisini izlemeye başlıyoruz senide bekleriz diziye :)

Kısmet, o kadar izleyecek şey var ki hangisine yöneleceğimi şaşırdım. :) Aylardır sinema ve dizi izlemiyorum. Varsa yoksa anime manga. :)
biraz azimle kısmetin açılabilir :)bence sende başla ucundan kenarından bakarsın dizi tam senlik çıkar üç günde tüketirsin hem anime arası biraz stephen king iyi gider :)

biraz azimle kısmetin açılabilir :)bence sende başla ucundan kenarından bakarsın dizi tam senlik çıkar üç günde tüketirsin hem anime arası biraz stephen king iyi gider :)
Kısmetim bu ara var gibi ama yok gibi de. Durumlar karışık diyebilirim. :A Dizi için söz vermiyim, sonra sözünü tutmayan biri olarak gözükürüm, maazallah hiç istemem bu durumu. :A

Tam adamına söylemişsin diziyi :A Sana listesini çıkarsın göstersin Enes, bir GoT bir de Çukur izlemiştir herhalde son yıllarda anime haricinde :A
Kısmetim bu ara var gibi ama yok gibi de. Durumlar karışık diyebilirim. :A Dizi için söz vermiyim, sonra sözünü tutmayan biri olarak gözükürüm, maazallah hiç istemem bu durumu. :A

benim şiddetli ısrarıma dayanamaz :)
tatlı dilim yılanı bile anime çukurundan çıkarıp castle rock tepesine tırmandırır :)

Göreceğiz artık sonuçlarını yoldaşım. Umarım ikna olurum. :)
neyse ben diziye dalmaya gidiyorum :) bir ilk bölümüne mutlaka bak ama sonra karar ver

bizde öneri var ısrar yok illaki gelmem dersen zorla izlettirecek halimizde yok tabi ama sen yinede ilk bölüme bir bak :)

@MasacRE- sende durumlar ne alemde başladınmı başlayacakmısın ben yokken @Çiğdem- buralara uğrarsa saçını başını yolun konuyu açana kadar bırakmayın hogathayı :)

neyse ben diziye dalmaya gidiyorum :) bir ilk bölümüne mutlaka bak ama sonra karar ver

bizde öneri var ısrar yok illaki gelmem dersen zorla izlettirecek halimizde yok tabi ama sen yinede ilk bölüme bir bak :)

@MasacRE- sende durumlar ne alemde başladınmı başlayacakmısın ben yokken @Çiğdem- buralara uğrarsa saçını başını yolun konuyu açana kadar bırakmayın hogathayı :)
Better Call Saul izleyeceğim 2 bölüm eksiğim var, onları tamamlayıp geçerim. Yarın başlarım yani sen yap açılışı arkandan gelirim :A

Better Call Saul izleyeceğim 2 bölüm eksiğim var, onları tamamlayıp geçerim. Yarın başlarım yani sen yap açılışı arkandan gelirim :A
kendin övdün diziyi şimdi ağırdan alman olmuyor yani millete kötü örnek oluyorsun imam böyle yaparsa cemaat hogathalaşır tabiki :)