dur daha övgüleri almadan hogatttamın oklavasını çıkarttırma başımıza biraz övsün beni ivülmeye ihtiyacım varKızı kıskanmaktan çıktı, olay Kanal 7'deki kıza bağlandı ve son olarak @destere'nin çapkınlıklarını konuşuyoruz şimdi.![]()
dur daha övgüleri almadan hogatttamın oklavasını çıkarttırma başımıza biraz övsün beni ivülmeye ihtiyacım varKızı kıskanmaktan çıktı, olay Kanal 7'deki kıza bağlandı ve son olarak @destere'nin çapkınlıklarını konuşuyoruz şimdi.![]()
Aynen kardeşim, biz gideceğiz ama yoldaşlarımız davamıza sahip çıkacaktır elbet, gözümüz arkada kalmayacaktır.
Hhaha tövbe estafurullah dua et hayatım boyunca hiç küfür etmedimgördünmü ben sen yokken seni nasıl canla başla savunuyorumsenin @Bully ile birlikte üçüncü turda yaptığın gibi bu yok nasıl olsa şutlayalım bunu birde oynayalım demiyorum
![]()
gördünmü ben sen yokken seni nasıl canla başla savunuyorumsenin @Bully ile birlikte üçüncü turda yaptığın gibi bu yok nasıl olsa şutlayalım bunu birde oynayalım demiyorum
![]()
Ben büyük bir zevkle ederim Çiğdemcim senin yerine, nasıl olsa gidiyorum, banlanmak zararıma olmaz.
benim sıvam sadece hogathaya tutmuyor başka yerde tabiki onlarla aynı tepkiyi veririz
Bir ölür bin diriliriz! Biz sıvacılar asla davamızdan vazgeçmeyiz.
bence et banlanarak git harika olurBen büyük bir zevkle ederim Çiğdemcim senin yerine, nasıl olsa gidiyorum, banlanmak zararıma olmaz.![]()
Bir ölür bin diriliriz! Biz sıvacılar asla davamızdan vazgeçmeyiz.![]()
zaten destere mesajında @Çiğdem- in oklavasına sürtünmediğim konularda yine sıvarım demiş ama dememiş de olabilir bu kılıbıktan her şey beklenirbenim sıvam sadece hogathaya tutmuyor başka yerde tabiki onlarla aynı tepkiyi veririz![]()
)
dur la nettin topaç @xemrexxx nin bir lafıyla beni anında satıyormusun ne işBir ölür bin diriliriz! Biz sıvacılar asla davamızdan vazgeçmeyiz.![]()
Seni satmam üstadım, ben orda genel bir serzenişte bulundum.dur la nettin topaç @xemrexxx nin bir lafıyla beni anında satıyormusun ne iş![]()
Seni satmam üstadım, ben orda genel bir serzenişte bulundum.Arada sen de kaynamış oldun sanki, üst mesajları çok okuyamadan orta yerinden daldım yani.
![]()
@Çiğdem- den saklanırken destere nonoşu aynen böyledur la nettin topaç @xemrexxx nin bir lafıyla beni anında satıyormusun ne iş![]()
Seni satmam üstadım, ben orda genel bir serzenişte bulundum.Arada sen de kaynamış oldun sanki, üst mesajları çok okuyamadan orta yerinden daldım yani.
![]()
İlk ben keşfetmiştim@Arslan Bey giderayak coşuyor, hızına yetişemiyor ve durduramıyoruz.Ama güzel bir coşma bu, durumdan son derece memnunuz.
Dilan, taş gibi hatun, maşallah diyelim.Bodrum Masalı'nda keşfettim ben bu güzelliği, @destere zaten hastası olmuştu, Su da Su diye geziyordu
@Çiğdem- e de çatlamak kalıyor sadece![]()
Neyi keşfetmiştin, neye ağlayalım?İlk ben keşfetmiştimAğlayın
@Arslan Bey
Öyle hissettiğini hissettim ama çok geçti değiştirmek için.bir kaza oldu yani nerdeyse kazaya kurban gidiyorduksıva detaylarda gfizlidir detayları atlayıp genele bakmak insanı hataya sürüklüyor işte
sen bir an bir ölürüz diye başlayınca lafa, @Çiğdem- in benim için kazdığı mezarın kokusu burnuma sindi aniden![]()
Parlakçılık akımına karşı tek başına direniyorKeşfetmenin bir önemi yok ki.![]()