Dilan Çiçek Deniz Fotoğrafları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kızı kıskanmaktan çıktı, olay Kanal 7'deki kıza bağlandı ve son olarak @destere'nin çapkınlıklarını konuşuyoruz şimdi. :A
dur daha övgüleri almadan hogatttamın oklavasını çıkarttırma başımıza biraz övsün beni ivülmeye ihtiyacım var :)

Aynen kardeşim, biz gideceğiz ama yoldaşlarımız davamıza sahip çıkacaktır elbet, gözümüz arkada kalmayacaktır. :A
Biz ve bizim gibiler savunur da, aramızdan birisi savunmaz, o da @destere. :A

@destere, çoktan hanımcı oldu. Hatta yaptığı açıklaması da çok şaşırttı. :A

d627917f-57a2-421f-bd7e-2ded7b235efb-m.jpg

Seni satmam üstadım, ben orda genel bir serzenişte bulundum. :A Arada sen de kaynamış oldun sanki, üst mesajları çok okuyamadan orta yerinden daldım yani. :A
dur la nettin topaç @xemrexxx nin bir lafıyla beni anında satıyormusun ne iş :)
@Çiğdem- den saklanırken destere nonoşu aynen böyle :A @Arslan Bey @MasacRE- @Sherlock @DarkLegenD @serhatt @Dosi @vadikızı @Bully @Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113

Seni satmam üstadım, ben orda genel bir serzenişte bulundum. :A Arada sen de kaynamış oldun sanki, üst mesajları çok okuyamadan orta yerinden daldım yani. :A

bir kaza oldu yani nerdeyse kazaya kurban gidiyorduk :) sıva detaylarda gfizlidir detayları atlayıp genele bakmak insanı hataya sürüklüyor işte :)
sen bir an bir ölürüz diye başlayınca lafa, @Çiğdem- in benim için kazdığı mezarın kokusu burnuma sindi aniden :)

@Arslan Bey giderayak coşuyor, hızına yetişemiyor ve durduramıyoruz. :A Ama güzel bir coşma bu, durumdan son derece memnunuz. :A

Dilan, taş gibi hatun, maşallah diyelim. :A Bodrum Masalı'nda keşfettim ben bu güzelliği, @destere zaten hastası olmuştu, Su da Su diye geziyordu :A

@Çiğdem- e de çatlamak kalıyor sadece :A
İlk ben keşfetmiştim :A Ağlayın :A @Arslan Bey

bir kaza oldu yani nerdeyse kazaya kurban gidiyorduk :) sıva detaylarda gfizlidir detayları atlayıp genele bakmak insanı hataya sürüklüyor işte :)
sen bir an bir ölürüz diye başlayınca lafa, @Çiğdem- in benim için kazdığı mezarın kokusu burnuma sindi aniden :)
Öyle hissettiğini hissettim ama çok geçti değiştirmek için. :) Tabi sen biliyorsundur, bu yüzden ufak bir kuşkuya düşsen de için rahattır, biz yoldaşlarımızı yarı yolda bırakmayız sonuçta. :)