O mâlum kelimeyi yine söyledi, durur mu hiç. Kendisinden küçükleri bile kıskanıyor. Dilan Çiçek Deniz'i geçtim, Aleyna Tilki'yi bile kıskanıyor.
Ben izlemedim hiç @xemrexxx dünya gündeminde en iyi dizi diye uyduruk haberleriyle soğuttu beni kızım yaşındakı kızdanDüşün, Kanal 7'yi açıp, oradaki dizideki kızla bile uğraşıyor.![]()
Benim konum daha harikaydı, çatla.sanırım konuyu açarken legolastan yardım aldın bu sefer harika bir konu olmuş çünkü konuğun harika
birde görüntüleri @Yiğitt gibi belden yukarı çekmemişsin![]()
evet zaten paylaştığın kızlar senin konundaki vesikalıklarını alıp dijital nüfus cüzdanı çıkarıyorlar yeni foto çekmelerine gerek kalmıyorBenim konum daha harikaydı, çatla.![]()
Neyse ki sizi yolcu ediyoruz gittiğiniz yerde övmeye devam edersiniz benden uzaktaYaşını ilk öğrendiğimde ben de şaşırmıştım.
Oh, ne de güzel çatlıyorsun öyle.Parlakçılık akımına savaş açtık.
![]()
Sana özel oğlanlar paylaşırım, ayak tırnağına kadar atarım. Sen iste yeter.evet zaten paylaştığın kızlar senin konundaki vesikalıklarını alıp dijital nüfus cüzdanı çıkarıyorlar yeni foto çekmelerine gerek kalmıyor![]()
Sen Kanal 7'deki kızı bırak da, bu kıza bak.Ben izlemedim hiç @xemrexxx dünya gündeminde en iyi dizi diye uyduruk haberleriyle soğuttu beni kızım yaşındakı kızdan![]()
![]()
![]()
ben @Çiğdem- in ısrarlarına dayanamayıp yan çizebilirm beni katma herkesin içine
aynen hogatha der başka bişey diyemem@destere'ye sormuşlar; Dilan Çiçek Deniz mi, yoksa @Çiğdem mi? O da durur mu, yapıştırmış cevabı; "hogatha".![]()
Sincap o yalnız, bırak "hogatha"yı. Ona sevgi değil, ceviz ver. Aç bıraktın kızı hep. Sevgi karın doymuyor.aynen hogatha der başka bişey diyememkorku kötü bişey oklava korkusuyla bazen kendimi kaybedebiliyorum
![]()
Sincap o yalnız, bırak "hogatha"yı. Ona sevgi değil, ceviz ver. Aç bıraktın kızı hep. Sevgi karın doymuyor.![]()
aynen hogatha der başka bişey diyememkorku kötü bişey oklava korkusuyla bazen kendimi kaybedebiliyorum
![]()
ben @Çiğdem- in ısrarlarına dayanamayıp yan çizebilirm beni katma herkesin içinehogathamı yalnızlaştırıp ateşlere atamam
![]()
Aaa @destere gözüme girdi yine
Kızı kıskanmaktan çıktı, olay Kanal 7'deki kıza bağlandı ve son olarak @destere'nin çapkınlıklarını konuşuyoruz şimdi.
gördünmü ben sen yokken seni nasıl canla başla savunuyorum