Dilan Çiçek Deniz Fotoğrafları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ayy şimdi düşüp bayılacam Çukurda bunun ecünnü suratı yetmiyor gibi bir de konu açmışlar 😕😕😕

4 yaş küçükmüş bir de benden eşşek kadar ecünnü 😱😱😱 @serhatt @xemrexxx
bu şahesere rağmen çukurda senin aras kazması var diye uğramadım diziye:) senin saplar ölse keşke dizilere iki kat kalite gelir :)

Ayy şimdi düşüp bayılacam Çukurda bunun ecünnü suratı yetmiyor gibi bir de konu açmışlar 😕😕😕

O mâlum kelimeyi yine söyledi, durur mu hiç. Kendisinden küçükleri bile kıskanıyor. Dilan Çiçek Deniz'i geçtim, Aleyna Tilki'yi bile kıskanıyor. :)

O mâlum kelimeyi yine söyledi, durur mu hiç. Kendisinden küçükleri bile kıskanıyor. Dilan Çiçek Deniz'i geçtim, Aleyna Tilki'yi bile kıskanıyor. :)
Aaa sen onları geç bee Kanal 7 de Elif bücürüde listemde başlarını ufakkan ezemedimiz için uğraşıyoruz zaten :A :A :A @xemrexxx @destere

Yaşını ilk öğrendiğimde ben de şaşırmıştım. :A

Oh, ne de güzel çatlıyorsun öyle. :A Parlakçılık akımına savaş açtık. :A

Sincap o yalnız, bırak "hogatha"yı. Ona sevgi değil, ceviz ver. Aç bıraktın kızı hep. Sevgi karın doymuyor. :)
aynen hogatha der başka bişey diyemem:) korku kötü bişey oklava korkusuyla bazen kendimi kaybedebiliyorum :)
ben @Çiğdem- in ısrarlarına dayanamayıp yan çizebilirm beni katma herkesin içine :) hogathamı yalnızlaştırıp ateşlere atamam :)
Merak etme! @Bully kardeşimle gitsek bile, Dilan Çiçek Deniz'e destek verecek çok kişi var! :A @MasacRE- var örneğin, @Sherlock var, @turkuazz da vardı bak, gitmezse @destere var, @MEnes var, var oğlu var. Sana bu konuda destek veren yok. Kendi kendine konuş. :A
Aaa @destere gözüme girdi yine :A :A :A Onu hemen kendi grubunuza katıyorsunuz @xemrexxx mi sandınız siz onu :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking