Aynen, buydu ama seçilememişti. Etkilendiklerini söyleyip, seneye değerlendireceklerini söylemişler. Belki seneye görürüz.Biraz zayif ama güzel. Bir ara Victoria Secret icin konusulan kiz bu muydu?
Çiğdem'i hiç etiketlemeyecektin. Şimdi konuyu kıskançlıklarıyla dolduracak.@Arslan Bey giderayak coşuyor, hızına yetişemiyor ve durduramıyoruz. Ama güzel bir coşma bu, durumdan son derece memnunuz.
Dilan, taş gibi hatun, maşallah diyelim. Bodrum Masalı'nda keşfettim ben bu güzelliği, @destere zaten hastası olmuştu, Su da Su diye geziyordu
@Çiğdem- e de çatlamak kalıyor sadece
Amaç da o zaten, çatladığını görmek. Veririz cevabını nolcakÇiğdem'i hiç etiketlemeyecektin. Şimdi konuyu kıskançlıklarıyla dolduracak.
Amaç da o zaten, çatladığını görmek. Veririz cevabını nolcak
benim ilk göz ağrımdı dilan bodrum masalının masalımsı harika kızı onu foruma peşkeş çekenleri kınıyorum öyle herkesin bakacağı tarzda bir kız değil bunu müzeye koymak lazım girişte ücretli olmalı o şekilde görmek mümkün olmalı@Arslan Bey giderayak coşuyor, hızına yetişemiyor ve durduramıyoruz. Ama güzel bir coşma bu, durumdan son derece memnunuz.
Dilan, taş gibi hatun, maşallah diyelim. Bodrum Masalı'nda keşfettim ben bu güzelliği, @destere zaten hastası olmuştu, Su da Su diye geziyordu
1995 doğumlu güzel oyuncu ve manken olan Dilan Çiçek Deniz, 2014'te Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci oldu ve şu sıralar Çukur'da Sena karakterini canlandırıyor.
Ben bireysel çalışırım, yardım almam. Görsellere baktım, beğendiğim fotoğrafları konuya ekledim ve paylaştım.sanırım konuyu açarken legolastan yardım aldın bu sefer harika bir konu olmuş çünkü konuğun harika
birde görüntüleri @Yiğitt gibi belden yukarı çekmemişsin
dünkü açtığın konuyudamı bireysel açmıştın ordakinde alt yoktu konuya bile girmedimBen bireysel çalışırım, yardım almam. Görsellere baktım, beğendiğim fotoğrafları konuya ekledim ve paylaştım.
Hangi konuyu diyorsun?dünkü açtığın konuyudamı bireysel açmıştın ordakinde alt yoktu konuya bile girmedim
şimdi ismini hatırlamıyorum kızın ve konunun?konuyu görünce koşturup açtım bir baktım yiğitinkiler gibi vesikalık fotoğraflar paylaşmışsıınHangi konuyu diyorsun?
Çok fazla fotoğrafı yoksa demek. Yine de bu ayarda fotoğraflar paylaştım, az da olsa. Dikkatli incelersen konuyu, görürsün. Ayrıca tek konu da açmadım.şimdi ismini hatırlamıyorum kızın ve konunun?konuyu görünce koşturup açtım bir baktım yiğitinkiler gibi vesikalık fotoğraflar paylaşmışsıın
konuyu açtığım gibi kapadım
valla benim açtığımda altlar yokolmuştu belki eski konudur bir vatandaş kazayla hortlatmıştır konuyu bilemem ama yani alt yoktu gözümemi inanayım sanamıÇok fazla fotoğrafı yoksa demek. Yine de bu ayarda fotoğraflar paylaştım, az da olsa. Dikkatli incelersen konuyu, görürsün. Ayrıca tek konu da açmadım.
Alttan alta bakmayın diye paylaşmamışımdır o zaman.valla benim açtığımda altlar yokolmuştu belki eski konudur bir vatandaş kazayla hortlatmıştır konuyu bilemem ama yani alt yoktu gözümemi inanayım sanamı
üstten alta doğru eğilmekte insanı yoruyor iki büklüm oluyoruzki yeşil ışığı yakalayalım izleyicilere eziyet çektirmekten ne anlıyorsunuzkiAlttan alta bakmayın diye paylaşmamışımdır o zaman.
Paylaştığım fotoğraflarda sadece yüz yoktu, fizik de vardı, yine de sen bilirsin.üstten alta doğru eğilmekte insanı yoruyor iki büklüm oluyoruzki yeşil ışığı yakalayalım izleyicilere eziyet çektirmekten ne anlıyorsunuzki
@Arslan Bey giderayak coşuyor, hızına yetişemiyor ve durduramıyoruz. Ama güzel bir coşma bu, durumdan son derece memnunuz.
Çiğdem'i hiç etiketlemeyecektin. Şimdi konuyu kıskançlıklarıyla dolduracak.
Ayy şimdi düşüp bayılacam Çukurda bunun ecünnü suratı yetmiyor gibi bir de konu açmışlar 😕😕😕benim ilk göz ağrımdı dilan bodrum masalının masalımsı harika kızı onu foruma peşkeş çekenleri kınıyorum öyle herkesin bakacağı tarzda bir kız değil bunu müzeye koymak lazım girişte ücretli olmalı o şekilde görmek mümkün olmalı