O mâlum kelimeyi yine söyledi, durur mu hiç. Kendisinden küçükleri bile kıskanıyor. Dilan Çiçek Deniz'i geçtim, Aleyna Tilki'yi bile kıskanıyor.
Ben izlemedim hiç @xemrexxx dünya gündeminde en iyi dizi diye uyduruk haberleriyle soğuttu beni kızım yaşındakı kızdanDüşün, Kanal 7'yi açıp, oradaki dizideki kızla bile uğraşıyor.
Benim konum daha harikaydı, çatla.sanırım konuyu açarken legolastan yardım aldın bu sefer harika bir konu olmuş çünkü konuğun harika
birde görüntüleri @Yiğitt gibi belden yukarı çekmemişsin
evet zaten paylaştığın kızlar senin konundaki vesikalıklarını alıp dijital nüfus cüzdanı çıkarıyorlar yeni foto çekmelerine gerek kalmıyorBenim konum daha harikaydı, çatla.
Neyse ki sizi yolcu ediyoruz gittiğiniz yerde övmeye devam edersiniz benden uzakta @Arslan BeyYaşını ilk öğrendiğimde ben de şaşırmıştım.
Oh, ne de güzel çatlıyorsun öyle. Parlakçılık akımına savaş açtık.
Sana özel oğlanlar paylaşırım, ayak tırnağına kadar atarım. Sen iste yeter.evet zaten paylaştığın kızlar senin konundaki vesikalıklarını alıp dijital nüfus cüzdanı çıkarıyorlar yeni foto çekmelerine gerek kalmıyor
Sen Kanal 7'deki kızı bırak da, bu kıza bak.Ben izlemedim hiç @xemrexxx dünya gündeminde en iyi dizi diye uyduruk haberleriyle soğuttu beni kızım yaşındakı kızdan
ben @Çiğdem- in ısrarlarına dayanamayıp yan çizebilirm beni katma herkesin içine hogathamı yalnızlaştırıp ateşlere atamam
aynen hogatha der başka bişey diyemem korku kötü bişey oklava korkusuyla bazen kendimi kaybedebiliyorum@destere'ye sormuşlar; Dilan Çiçek Deniz mi, yoksa @Çiğdem mi? O da durur mu, yapıştırmış cevabı; "hogatha".
Sincap o yalnız, bırak "hogatha"yı. Ona sevgi değil, ceviz ver. Aç bıraktın kızı hep. Sevgi karın doymuyor.aynen hogatha der başka bişey diyemem korku kötü bişey oklava korkusuyla bazen kendimi kaybedebiliyorum
Sincap o yalnız, bırak "hogatha"yı. Ona sevgi değil, ceviz ver. Aç bıraktın kızı hep. Sevgi karın doymuyor.
aynen hogatha der başka bişey diyemem korku kötü bişey oklava korkusuyla bazen kendimi kaybedebiliyorum
ben @Çiğdem- in ısrarlarına dayanamayıp yan çizebilirm beni katma herkesin içine hogathamı yalnızlaştırıp ateşlere atamam
Aaa @destere gözüme girdi yine Onu hemen kendi grubunuza katıyorsunuz @xemrexxx mi sandınız siz onu
Kızı kıskanmaktan çıktı, olay Kanal 7'deki kıza bağlandı ve son olarak @destere'nin çapkınlıklarını konuşuyoruz şimdi.
gördünmü ben sen yokken seni nasıl canla başla savunuyorum senin @Bully ile birlikte üçüncü turda yaptığın gibi bu yok nasıl olsa şutlayalım bunu birde oynayalım demiyorum