Keith Long
Favori Üye
Kötümser düşünme Vedat'a haksızlık ediyorsun.Belki de ama sanmıyorum bir Vedat'la maçın kaderinin değişeceğini
kim vardı o maçta Aziz yıldırım hapisteydi Ali koç ve nihat özdemir vardı nihat özdemirin diyeceği yinemiAçıklar msn?
bu bizim avrupada aynısı bizim başımıza gelmişti @Tolstoyevski o zaman çok güldün ne yaptın seyircisiz maçta meşale sizede çarptı @Tolstoyevski
Şu bizim maç skorları tahmin yarışmamız da yapıp 3 puan aldımGörmedim tahmini, tebrikler o zaman. Fazla şaşırtıcı bir derbi olmadı.
Şu avatar hem sevimsiz hem sinir bozucu 😏Avatarımdaki ifadeyle bakıyorum şu an sana.
Oyundan çıkınca avatarı da değiştirmeyi düşündüm Samatta ile ama totem bozucu tehlikeli bir hamle gibi geldiğinden vazgeçtim. Eğer avatarı değiştirseydim maçın kaç kaç biteceğini asla bilemeyeceğiz.
İçindeki gizli sevimliliği görmek için diziyi izlemek gerek.Şu bizim maç skorları tahmin yarışmamız da yapıp 3 puan aldım
Şu avatar hem sevimsiz hem sinir bozucu 😏
Neyseki futbolcu avatarını maç esnasında değiştirmedinde maç skorunu öğrenmiş olduk
meşale konusunda nediyorsun @FelonBeklediğim bir skordu açıkcası Fatih hoca ardayı oynatarak zaten mesajı verdi ki sahanın en kötülerinden biriydi arda 2topuk ve bir saçma şutun gol girebilme olasılığı dışında.
Gelelim hakeme utanmasa kaleci ve teknik ekibe kart verecekti gerçekten 2-3 sarı kart çok saçma ve gereksiz işin ilginci fenerbahçenin aldığı 3siyahı futbolcuda abiyane tabirle beş kuruş etmez tamamen faul yapmak üzerine gelmişler aslantepeye ALTAY'ı kutluyorum 3 tane net çıkardı özellikle linnesin plasesini çıkarmak babayiğitliktir. Ek olarak Rangers'ı sahadan silecek fatih terim top oynamadık ikinci yarı fark ettiyseniz hep geride bekledik fenerbahçeyi yorulmadık
cezası olabilir fenerbahçe 2013 te almıştı nerdeyse ihraç ediliyorduk avrupadan @Felonhelal olsun tutturana güzel bir estentaneydi
hiç bir şey olmaz seyircisiz derbi oynatan TFF Ve MHK'ya ceza yazar avrupa ancak bir çok avrupa ülkesinde seyirci varken ve onlarda bu vüris denen illet fazlayken güya bizde az iken seyirci yoksa seyirci ne yapsa haktır.cezası olabilir fenerbahçe 2013 te almıştı nerdeyse ihraç ediliyorduk avrupadan @Felon
olmaz görürsün maçı etkilemedi aksine oyuncular fotoğraf çektirmiş oldualtıncı maddeden sevk edebilir @Felon
ve ayrıyetten kimin attığını bilmiyorsun otoyoldan geçen biri bile atmış olabilir.olmaz görürsün maçı etkilemedi aksine oyuncular fotoğraf çektirmiş oldu
ceza gelirse gerçekten saçmalarlar
faillerin yakalanması lazım ya o meşalenin hepsi girse ya bir futbolcunun üstüne düşşe ne olurduolmaz görürsün maçı etkilemedi aksine oyuncular fotoğraf çektirmiş oldu
ceza gelirse gerçekten saçmalarlar
gökdelenden atıldı diyorlar demirören haber ajansı dronedan çekmişve ayrıyetten kimin attığını bilmiyorsun otoyoldan geçen biri bile atmış olabilir.
bir tane video var fenerlisi galatasaraylısı nerden baksan 100 kişi sırayla atıyor meşaleleri 1 tanesi giriyor içeri sadecefaillerin yakalanması lazım ya o meşalenin hepsi girse ya bir futbolcunun üstüne düşşe ne olurdu