- Reaksiyon puanı
- 114,183
- Puanı
- 1,060
Ve buna rağmen henüz değiştirmedinİlk göze batan oyuncu ben olmamalıydım.
Ve buna rağmen henüz değiştirmedinİlk göze batan oyuncu ben olmamalıydım.
Avatarımdaki ifadeyle bakıyorum şu an sana.Ve buna rağmen henüz değiştirmedin
Beni yine birileri yapmış leş herif...Ekli dosyayı görüntüle 92869
2020 model sinerji görselimiz ile, eskisinden de daha güçlü, tam kadro olarak hazırız... ⭐⭐⭐⭐
@Doğu @Maskeli Fedai @MasacRE @MEnes @Bully @Tolstoyevski @Sherlock @DarkLegenD @takas @Polat Şaşmaz @Danger UA! @Angelica @Felon @S.G.A.T. @Turkuazz @doan56...
Hiç şaşırtmıyor hiç hiç hiç...Bir kere de leş gibi oynadığımız bir maçta bir şeyler yap ne yap ne et al maçı be leş herif LEŞ LEŞ LEŞ
Yok
Niye öyle düşündün? Dalgacı Aykut Hocam
Maçta Vedat'lık pek bir şey yoktu Galatasaray'ın iki savunması da baya güçlü Vedat'a kolay kolay alan bırakmazlardı.Niye öyle düşündün? Dalgacı Aykut Hocam
biz yemiştik avrupada ceza seyircisiz maçta seyircisizlik cezası yemiştik men yiyorduk nerdeyse kupadan @12.AdamCeza gelecek bir durumun ortada olduğunu düşünmüyorum.
Vedat savunmacıları sırtına alsa diğerine rahat alan kalırdı.Maçta Vedat'lık pek bir şey yoktu Galatasaray'ın iki savunması da baya güçlü Vedat'a kolay kolay alan bırakmazlardı.
Belki de ama sanmıyorum bir Vedat'la maçın kaderinin değişeceğiniVedat savunmacıları sırtına alsa diğerine rahat alan kalırdı.
UEFA ile federasyon kriterleri bir değil.biz yemiştik avrupada ceza seyircisiz maçta seyircisizlik cezası yemiştik men yiyorduk nerdeyse kupadan @12.Adam