o totosunu çarpmış foruma ben öyle duydum30 ceza puani yani :S o zaman baya sabikali biri destere.
bu arada katılın şuna https://fav10.net/groups/destere-ve-fok-baliklarini-koruma-ve-yasatma-kulubu/
o totosunu çarpmış foruma ben öyle duydum30 ceza puani yani :S o zaman baya sabikali biri destere.
sö konusu destereyse sazan değil fil köpek balığı falan da olursazan.avi gibi olmuş konu.
dedim ya facesinde 3 kişivar .d bahar-müge bir de baharı dikizleyen fotokopici çocukdesterenin facesi filan yok mu Emre? O cezanın biteceği tarihi bilmiyordur. Bi msj at gelsin, özledik.
adı selim 92 doğumlu istanbul üni.de okuyor fazlasını bilen yokDestere'nin gercek ismi nedir? Yas kac? Nereli?
Bir GBT alalim..
adı selim 92 doğumlu istanbul üni.de okuyor fazlasını bilen yok
bir face hesabına bakayım 8 ay önce eklmiştim öyle duruyorBenden gencmis. Gerci benden daha yasli pek yok sanirim Forumda. Ben 87'liyim.
Ne Bölümü okuyor onuda mi bilmiyoruz
ankara desterenin totsuyla başa çıkamaz onu istanbul paklarBen Ankara'da biliyordum. Nasıl element uydurmuşum acaba?
Not: Nasıl değildi aslında ama ceza alırım diye yazmadım:
Benden gencmis. Gerci benden daha yasli pek yok sanirim Forumda. Ben 87'liyim.
senin isim neydi peki yakamoz....yas kac senin?
vaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşhhhhhhhh.....aneyyyyyyyyyyyyyyy....bi gittim forumdan baya bi kaynatmışlar ortalığı......suyun kaynama sıcaklığını bile geçmiş.[sm=s17.gif]
- - - Ekleme - - -
senin isim neydi peki yakamoz....
Benden gencmis. Gerci benden daha yasli pek yok sanirim Forumda. Ben 87'liyim.
87'li mi.. En büyük darksaal'dı darksaal da 89 yada 90'lı olması lazım ama en büyük sen oldun artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?