Destere'nin Cenaze Töreni (Fav10 Özel)

destere için üzülüyorlardı bir de maskeler düştü tühh bunlara bende dahil :A :A :A @serhatt @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60

2466inciu9448665.png
En çokta sen sevinmişsin :A

Ne güldüm. :F Sahne zaten efsane. :D

Efsane olmuş. Heleki son sahne. :F:F

@Harunnn60 Bu da ne Dudu onu Kızılderi heykeline hapis etmiş olmasın

Pek üzülmemişsin öyle diyorlar :A

@mrt-06 yalancıktan üzülmesi :F

Hahahah gülmekten krize girdim. :F:F

Çok iyi olmuş. :F

@mrt-06 Yalandan başını bile örtmemiş iyice yoldan çıktı. :A

Hahaha valla izlerken ben de aynısını düşündüm. Yalandan örtünseydim bari diye. :F Bu kadar olmaz bazen zihnimi okuduğunu düşünüyorum. :A

öyle görünüyor baksana :A

Harika olmuş. :F Zaten sahne de ayrı efsane. :Z

Ben buna niye güldüm ahahahahahaha

76 kişiyi etiketlemişsin ben yokum, hain adam.

Yoksa başına silah mı dayadılar canısı .s

Hhahaha Aaa hepsi cuk oturmuş @mrt-06 @kerem falan :F :F :F

Özellikle şu kare :F İnsan en sevdiğinden kazık yermiş burada özlüyor gibi yapıyorduk ama ölümden sonra işn artkasındakılerin maskesi düştü :A :A :A @serhatt @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60 @S.G.A.T. @Yiğitt
2466inciu9448665.png

kiz Ben bu konuya itiraz. Edecektim unuttum Desterenin cenazesi olamaz çünkü bedeni yok şu haberde ki gibi @Çiğdem- pişirmiş destereyi Toto etini @serhatt @Yiğitt
@Thequeer e : ön tarafı @Masacre @MEnes @S.g.a.t. A yedirmiş en değerli yeri yani göbüşünü @Harunnn60 A bırakmış :A @Dosi @vadikızı @cookies @Billy Kane @ozmoturk @denizz19 @gözlemci
FB_IMG_1526834938372.jpg

kiz Ben bu konuya itiraz. Edecektim unuttum Desterenin cenazesi olamaz çünkü bedeni yok şu haberde ki gibi @Çiğdem- pişirmiş destereyi Toto etini @serhatt @Yiğitt
@Thequeer e : ön tarafı @Masacre @MEnes @S.G.A.T. A yedirmiş en değerli yeri yani göbüşünü @Harunnn60 A bırakmış :A @Dosi @vadikızı @cookies @Billy Kane @ozmoturk @denizz19 @gözlemci Ekli dosyayı görüntüle 59693

:F:F:FAyyy destereye neler yapmışş ondan birden kayboldu ortadannnn

@Thequeer e : ön tarafı @Masacre @MEnes @S.G.A.T. A yedirmiş en değerli yeri yani göbüşünü @Harunnn60 A bırakmış :A @Dosi @vadikızı @cookies @Billy Kane @ozmoturk @denizz19 @gözlemci Ekli dosyayı görüntüle 59693

Aaa biz zaten mezarı boş bıraktık ayol :A
Fok Balığı tavada çok güzel oluyormuş hamsinin yokluğunda koca kışı geçirdik :A :A :A @mrt-06 @Forumdash @Harunnn60

Düdüklü patlar diye korkup fırında pişirir bizim hogatha :A