sen bi yamyam olduğun için doğal karşılıyorsun tabiDoğada öyle bizde hayvanlarla özleşiyoruz
sen bi yamyam olduğun için doğal karşılıyorsun tabiDoğada öyle bizde hayvanlarla özleşiyoruz
Sincap aç kalırsa hayvanda yiyebilir belkisen bi yamyam olduğun için doğal karşılıyorsun tabi
İnsan yiyen hayvan de yerSincap aç kalırsa hayvanda yiyebilir belki
Mümkünse ben başka birşey alayım. Bu pek benlik değil.Günlük hep birlikte @xemrexxx @MEnes @MasacRE- @S.G.A.T. @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati @kerem @serhatt @Forumdash @cookies
Türkiyede adet Mezar baŞında Fatiha okunur bunu ezberleMümkünse ben başka birşey alayım. Bu pek benlik değil.
Nefesimi boş yere harcayamam,naşş başka kapıyaGünlük hep birlikte @xemrexxx @MEnes @MasacRE- @S.G.A.T. @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati @kerem @serhatt @Forumdash @cookies
Günah ayoll gece rüyana girer Fok balığının hayaletiNefesimi boş yere harcayamam,naşş başka kapıya
O benden korksun ben niye korkacamGünah ayoll gece rüyana girer Fok balığının hayaleti
Biz Türkiye'de mezar başında böyle birşey okumuyorduk ama.Türkiyede adet Mezar baŞında Fatiha okunur bunu ezberle
Hortlarsa seni ifşalarım amaO benden korksun ben niye korkacam
Sen benden betersin be,bi maziniz var destereyle ama senin yaptıklarına bak edepsizHortlarsa seni ifşalarım ama
Gerçi bende mezar başında kahkaha atıyorum sonra burada numara kesiyorum
Fatiha okunur ayoll alısıcaksın Türk adetine sana türk damat yolluyoruz sende müslüman olucaksın @Harunnn60Biz Türkiye'de mezar başında böyle birşey okumuyorduk ama.
Hhahah yemek yemeye gidelim diyorumSen benden betersin be,bi maziniz var destereyle ama senin yaptıklarına bak edepsiz
Bu nasıl yazım Çince gibi valla başlık olmasa Fatiha sanmazdım.Günlük hep birlikte @xemrexxx @MEnes @MasacRE- @S.G.A.T. @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati @kerem @serhatt @Forumdash @cookies
destereye bu yakışırGÖKTÜRK alfabesi falan heralde
Ne de olsa nuhneviden kalma küflü bi herif,eski insandestereye bu yakışır