sen bi yamyam olduğun için doğal karşılıyorsun tabiDoğada öyle bizde hayvanlarla özleşiyoruz![]()
![]()
![]()
sen bi yamyam olduğun için doğal karşılıyorsun tabiDoğada öyle bizde hayvanlarla özleşiyoruz![]()
![]()
![]()
Sincap aç kalırsa hayvanda yiyebilir belkisen bi yamyam olduğun için doğal karşılıyorsun tabi![]()
İnsan yiyen hayvan de yerSincap aç kalırsa hayvanda yiyebilir belki![]()
Mümkünse ben başka birşey alayım. Bu pek benlik değil.Günlük hep birlikte![]()
![]()
@xemrexxx @MEnes @MasacRE- @S.G.A.T. @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati @kerem @serhatt @Forumdash @cookies
![]()
Türkiyede adet Mezar baŞında Fatiha okunur bunu ezberleMümkünse ben başka birşey alayım. Bu pek benlik değil.![]()
Nefesimi boş yere harcayamam,naşş başka kapıyaGünlük hep birlikte![]()
![]()
@xemrexxx @MEnes @MasacRE- @S.G.A.T. @mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati @kerem @serhatt @Forumdash @cookies
![]()
Günah ayoll gece rüyana girer Fok balığının hayaletiNefesimi boş yere harcayamam,naşş başka kapıya![]()
O benden korksun ben niye korkacamGünah ayoll gece rüyana girer Fok balığının hayaleti![]()
![]()
![]()
Biz Türkiye'de mezar başında böyle birşey okumuyorduk ama.Türkiyede adet Mezar baŞında Fatiha okunur bunu ezberle![]()
![]()
![]()
Hortlarsa seni ifşalarım amaO benden korksun ben niye korkacam![]()
Sen benden betersin be,bi maziniz var destereyle ama senin yaptıklarına bak edepsizHortlarsa seni ifşalarım ama![]()
![]()
Gerçi bende mezar başında kahkaha atıyorum sonra burada numara kesiyorum![]()
![]()
![]()
Fatiha okunur ayoll alısıcaksın Türk adetine sana türk damat yolluyoruz sende müslüman olucaksınBiz Türkiye'de mezar başında böyle birşey okumuyorduk ama.![]()
Hhahah yemek yemeye gidelim diyorumSen benden betersin be,bi maziniz var destereyle ama senin yaptıklarına bak edepsiz![]()
Bu nasıl yazım Çince gibi valla başlık olmasa Fatiha sanmazdım.Günlük hep birlikte![]()
![]()
![]()
Ne de olsa nuhneviden kalma küflü bi herif,eski insandestereye bu yakışır![]()
![]()
![]()