Hhaha Aaa nerede söyleyecek ayoll rüyama girip mesaj gönderdiNerelerde buSana söylemiştir kesin
![]()
Hhaha Aaa nerede söyleyecek ayoll rüyama girip mesaj gönderdiNerelerde buSana söylemiştir kesin
![]()
En çokta sen sevinmişsindestere için üzülüyorlardı bir de maskeler düştü tühh bunlara bende dahil![]()
![]()
@serhatt @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60
![]()
O nerden çıktı
Onun sevdikleri başka artık
Ne güldüm.Sahne zaten efsane.
![]()
hahah komikmiş![]()
Efsane olmuş. Heleki son sahne.![]()
@Harunnn60 Bu da ne Dudu onu Kızılderi heykeline hapis etmiş olmasın
Hahahah gülmekten krize girdim.![]()
Hahaha valla izlerken ben de aynısını düşündüm. Yalandan örtünseydim bari diye.Bu kadar olmaz bazen zihnimi okuduğunu düşünüyorum.
![]()
öyle görünüyor baksana![]()
Harika olmuş.Zaten sahne de ayrı efsane.
![]()
Ben buna niye güldüm ahahahahahaha
76 kişiyi etiketlemişsin ben yokum, hain adam.
Yoksa başına silah mı dayadılar canısı .s
Hhahaha Aaa hepsi cuk oturmuş @mrt-06 @kerem falan![]()
![]()
Özellikle şu kareİnsan en sevdiğinden kazık yermiş burada özlüyor gibi yapıyorduk ama ölümden sonra işn artkasındakılerin maskesi düştü
![]()
![]()
@serhatt @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60 @S.G.A.T. @Yiğitt
![]()
kiz Ben bu konuya itiraz. Edecektim unuttum Desterenin cenazesi olamaz çünkü bedeni yok şu haberde ki gibi @Çiğdem- pişirmiş destereyi Toto etini @serhatt @Yiğittolayy.![]()
![]()
Aaa biz zaten mezarı boş bıraktık ayolkiz Ben bu konuya itiraz. Edecektim unuttum Desterenin cenazesi olamaz çünkü bedeni yok şu haberde ki gibi @Çiğdem- pişirmiş destereyi Toto etini @serhatt @Yiğitt
@Thequeer e : ön tarafı @Masacre @MEnes @S.G.A.T. A yedirmiş en değerli yeri yani göbüşünü @Harunnn60 A bırakmış@Dosi @vadikızı @cookies @Billy Kane @ozmoturk @denizz19 @gözlemci Ekli dosyayı görüntüle 59693
kiz Ben bu konuya itiraz. Edecektim unuttum Desterenin cenazesi olamaz çünkü bedeni yok şu haberde ki gibi @Çiğdem- pişirmiş destereyi Toto etini @serhatt @Yiğitt
@Thequeer e : ön tarafı @Masacre @MEnes @S.G.A.T. A yedirmiş en değerli yeri yani göbüşünü @Harunnn60 A bırakmış@Dosi @vadikızı @cookies @Billy Kane @ozmoturk @denizz19 @gözlemci Ekli dosyayı görüntüle 59693
Ayyy destereye neler yapmışş ondan birden kayboldu ortadannnn
Bir de burada terkedilmiş kadını oynuyor yalancı HogathaAaa biz zaten mezarı boş bıraktık ayol![]()
kiz Ben bu konuya itiraz. Edecektim unuttum Desterenin cenazesi olamaz çünkü bedeni yok şu haberde ki gibi @Çiğdem- pişirmiş destereyi Toto etini @serhatt @Yiğitt
Fok Balığı tavada çok güzel oluyormuş hamsinin yokluğunda koca kışı geçirdikAaa biz zaten mezarı boş bıraktık ayol![]()
Bir de burada terkedilmiş kadını oynuyor yalancı Hogatha![]()
Hayatı palavra mezar bekçisi kılıklıBir de burada terkedilmiş kadını oynuyor yalancı Hogatha![]()
Zehir zıkkım olsunFok Balığı tavada çok güzel oluyormuş hamsinin yokluğunda koca kışı geçirdik![]()
![]()
@mrt-06 @Forumdash @Harunnn60
sizin evin kanalizayonunda adamın cesedi
Düdüklü patlar diye korkup fırında pişirir bizim hogathakiz Ben bu konuya itiraz. Edecektim unuttum Desterenin cenazesi olamaz çünkü bedeni yok şu haberde ki gibi @Çiğdem- pişirmiş destereyi Toto etini @serhatt @Yiğitt
Doğada öyle bizde hayvanlarla özleşiyoruzİnsan sevdiğini yer mi be![]()