@Dante kendi konseptim, ^kıymetli yorumlarını bekliyorum. İlgini çekeceğini düşünüyorum.
sevgilii serhatt , oncelikle - tarafima yonelik ^ince gorusun icin tesekkur ediyorum . ❤️
ilginc olan durum , bahsini ettigin efsane dizi - benim adima da sevdigim ve cevreme gonul rahatligiyla onerdigim dizi olmasidir .
sayennde basliktan yeni haberim oldu - guzelde bir tesaduf oldu .
bu arada , ikinci bahar demisken, bi tek geriye gittim ,
hatta forumda ilk donemler diger bir forumdasa eski diziler muhabbeti gecerken - bu dizi ve yedi tepe istanbul dizisin den bahsettigimi hatirladim .
actigin baslikta ilk mesaj cok kiymetli doneler' ve detaylarla bezeli . emegine saglik .
katilim yapan arkadaslar da kult diziye hak ettigi takdiri ve ilgiyi gostermisler.
diziye emek veren set onu set arkasi emekcileri ne kadar gurur duysalar ovunseler azdir. ~yillar once yayinlanmis bu guzide dizi halen bu derece el ustunde tutuluyorsa ,, ne derece kiymetli ve samimi bir eser ortaya cikardiklarini eminim gururla hissediyorlardir . ❤️
son olarak ,
diziye dair aklimda kalanlar, sahne vs , ara ara zamanla basliga ugradigimda buyuk bir keyif ve memnuniyetle ortaya karisik bir seyler yazmak isterim elbette .
benim izlenimim de ,
- efsane iki basrol disinda - bence dizi de en orijinal yazilim rolu merhum ozkan ugur'un oynadigi -secaattin- roludur.
saygilar .