- Reaksiyon puanı
- 80,009
- Puanı
- 1,060
İzlemedim, izlemem mi gerekiyordu?Olamaz Kurtlar Vadisi izlemedin mi ???
İzlemedim, izlemem mi gerekiyordu?Olamaz Kurtlar Vadisi izlemedin mi ???
Çok eskiden izlemiştim yada göz ucuyla baktım diyebilirimSağolasın.İzlemiş miydin?
![]()
Sevindim bu güzellikten mahrum kalmadığın için.Çok eskiden izlemiştim yada göz ucuyla baktım diyebilirim![]()
sevgilii serhatt , oncelikle - tarafima yonelik ^ince gorusun icin tesekkur ediyorum . ❤️@Dante kendi konseptim, ^kıymetli yorumlarını bekliyorum. İlgini çekeceğini düşünüyorum.![]()
Çok teşekkür ederim güzel geri dönüşlerin için.sevgilii serhatt , oncelikle - tarafima yonelik ^ince gorusun icin tesekkur ediyorum . ❤️
ilginc olan durum , bahsini ettigin efsane dizi - benim adima da sevdigim ve cevreme gonul rahatligiyla onerdigim dizi olmasidir .sayennde basliktan yeni haberim oldu - guzelde bir tesaduf oldu .
bu arada , ikinci bahar demisken, bi tek geriye gittim ,
hatta forumda ilk donemler diger bir forumdasa eski diziler muhabbeti gecerken - bu dizi ve yedi tepe istanbul dizisin den bahsettigimi hatirladim .
actigin baslikta ilk mesaj cok kiymetli doneler' ve detaylarla bezeli . emegine saglik .
katilim yapan arkadaslar da kult diziye hak ettigi takdiri ve ilgiyi gostermisler.
diziye emek veren set onu set arkasi emekcileri ne kadar gurur duysalar ovunseler azdir. ~yillar once yayinlanmis bu guzide dizi halen bu derece el ustunde tutuluyorsa ,, ne derece kiymetli ve samimi bir eser ortaya cikardiklarini eminim gururla hissediyorlardir . ❤️
son olarak ,
diziye dair aklimda kalanlar, sahne vs , ara ara zamanla basliga ugradigimda buyuk bir keyif ve memnuniyetle ortaya karisik bir seyler yazmak isterim elbette .
benim izlenimim de ,
- efsane iki basrol disinda - bence dizi de en orijinal yazilim rolu merhum ozkan ugur'un oynadigi -secaattin- roludur .
saygilar .
Dizi bitecek sen yoksun. .ssDestek geldi@serhatt
Yarın akşam Hudutsuz Sevda reklam arasında okuyacağım.
Hadi dayan daha Serhat'ım daha Kurtlar Vadisi, Zerda, Bir İstanbul Masalı, Asmalı Konak'ı yapacaksın![]()
Harika sahne. İki usta oyuncu döktürmüşler.
Ahhh eşi benzeri yok.
Epey geç oldu ama teşekkür ederim güzel yorumun için.1.5 ay sonra gelen rötarlı yorum @serhatt kusura bakmaz umarım
Sanırım ilk başladığı sıralarda 1998'de Deli Yürek ile sağlam reyting yarışı içerisinde olduklarını hatırlıyordum. Bir kaç sahnesine denk geldim, ama hiç tam izleyemedim bu diziyi. Bir sürü kişinin okulu olmuş sanırım Kurtlar Vadisi'nden sonrası gördüğüm en iyi set okulu olmuş Nurgül Yeşilçay, Ozan Güven için, hatta Yasemin Çonka'yı da ekleyebiliriz (Şener Şen ve Türkan Şoray'lı bir dizide)
@serhatt Öyle güzel hazırlamış ki, insanın izleyisi geldi. Ellerine, klavyene sağlıkHemen diğer bölüme geçiyorum.
Deli Yürek 1998-2001 arası Show Tv, 2001-2002 sezonunda atv'ye transfer oldu bitti.Epey geç oldu ama teşekkür ederim güzel yorumun için.
Deli Yürek ile bir yarış içinde olamazdı çünkü ikisi de aynı kanalda yayınlanıyordu.
Aaa doğru sadece son sezon ATV'deydi unutmuşum.Deli Yürek 1998-2001 arası Show Tv, 2001-2002 sezonunda atv'ye transfer oldu bitti.
İkinci Bahar 1998-2001 sadece atv'de yayınlandı, yani Deli Yürek atv'deyken İkinci Bahar zaten bitmişti.
Ama kazanan taraf Deli Yürek'ti çünkü İkinci Bahar 3 sezonda 30 bölüm yayınlandı, ekonomik krizden etkilenmişti.
Yani ikisinin arasında reyting yarışı vardı, ayrıca aynı kanalda olsa bile kim kanalın en çok izlenen dizisi yarışına girebilirdi![]()
Kısa ve öz bir dizi oldu. İyi de olmuş.Aaa doğru sadece son sezon ATV'deydi unutmuşum.
Evet her türlü aksilik İkinci Bahar'ın başına gelmişti ama gelmeseydi de yine 30 küsür bölüm sürecekti çünkü planlanan böyleydi.
Aynen hasret kaldık öyle dizilere.Kısa ve öz bir dizi oldu. İyi de olmuş.
Sorma Deli Yürek de 3. Sezon'da sadece 20, son sezon ise 23 bölüm yayınlandı
Ama atv'de reytingleri Show'a göre düşüktü, Asmalı Konak başlamıştı, Deli Yürek'in esamesi okunmuyordu son sezon'da![]()