Zey TV Dizilerle Zamanda Yolculuk | "İkinci Bahar" - 2. Bölüm

Aynen hasret kaldık öyle dizilere.

Deli Yürek'in 4. sezonuna gerek yoktu sırf para için uzattılar diye biliyorum ve öyle olunca da reytingleri düştü. Kriz ve film çekimleri nedeniyle ara verdiği için öyle az oldu herhalde sezon içi bölüm sayısı.
Kurtlar Vadisi fikri olmasaydı, Deli Yürek'in 5. sezonu da olabilirdi 😂 Geçenlerde yönetmen Mustafa Şevki Doğan açık açık beyan etti 'Deli Yürek, Kurtlar Vadisi'nin hazırlıkları ve temeli atıldığı için bitti'.

İyi ki de bitmiş, filmle bağlantılı olsun diye 4. sezonu yapılmış. Ama yine de güzel bölümlerdi :(

Dediğin gibi böyle dizilere hasret kaldık :( Umarım artık 10 veya 20+ reyting alan dizilerde tadında bitirmeyi bilmeli. Bak EDHO tadında bitseydi, 7. sezon faciası yaşanmazdı (5. sezonu rezaletti, 6. sezon muhteşem yazılmasaydı o da çakılırdı)

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and serhatt
Kurtlar Vadisi fikri olmasaydı, Deli Yürek'in 5. sezonu da olabilirdi 😂 Geçenlerde yönetmen Mustafa Şevki Doğan açık açık beyan etti 'Deli Yürek, Kurtlar Vadisi'nin hazırlıkları ve temeli atıldığı için bitti'.

İyi ki de bitmiş, filmle bağlantılı olsun diye 4. sezonu yapılmış. Ama yine de güzel bölümlerdi :(

Dediğin gibi böyle dizilere hasret kaldık :( Umarım artık 10 veya 20+ reyting alan dizilerde tadında bitirmeyi bilmeli. Bak EDHO tadında bitseydi, 7. sezon faciası yaşanmazdı (5. sezonu rezaletti, 6. sezon muhteşem yazılmasaydı o da çakılırdı)
Olurdu ama iyice düşer sezon içinde erken final yapardı bence. :A

@serhatt >
@deli yurek dizisinin finalini hayal meyal hatirliyorum (b) > mutlu mu , mutsuz mu bitmisti ,burasi bende bulanik-hatirlamiyorum .

turu ozelinde sonrasindaki gelenlere ilham olmus kult bir dizi-deli yurek.

@serhatt >
@deli yurek dizisinin finalini hayal meyal hatirliyorum (b) > mutlu mu , mutsuz mu bitmisti ,burasi bende bulanik-hatirlamiyorum .

turu ozelinde sonrasindaki gelenlere ilham olmus kult bir dizi-deli yurek.
Ucu açık Miroğlu öldü mü bilmiyoruz ama yüksek ihtimalle depo patlamasında ölmüştür diyoruz

• Okudum
Reactions: Dante
Maalesef bende de yok hiç, hatırlamıyorum.

Ucu açık Miroğlu öldü mü bilmiyoruz ama yüksek ihtimalle depo patlamasında ölmüştür diyoruz

her ikinize de geri donus icin - tskler.

depo dedin o saniye hemen oncesindeki ^helikopter sahnesi aklima geldi .
^ <- sonuc olarak final sahnesi ve final bolumu aklimda helikopter sahnesi olarak kalmis . yeri gelmisken yazayim istedim ; kuscu karakteri ozgun bir yazilimdi.bence.

sopranos dizisi de ucu acik bitmisti .

her iki dizi de kult eserler olarak ses getirmis yapimlar .

• Beğendim
Reactions: serhatt