Duygular karşılıklı tatlımŞaka yapıyorum ya seni sevdiğimi biliyorsun
Duygular karşılıklı tatlımŞaka yapıyorum ya seni sevdiğimi biliyorsun
Şu emreye attığın bir resim var ya aynen öyle hortlar
Nasıl yaptın o mesajı be pis büyücü
Sen gittiğinde o seni ozlememisti hiç örümcek aman görümcek gelmez inşallah bir daha diyordu@Çiğdem- @serhatt @Harunnn60
Forumun markası olmak kolay değil ayoll oğlan yokkende onu konusuyoruz fark etmiyor nasılsa diyip gelmiyordurİnanmam eltim beni severdi.
Sizin yüzünüzden böyle bu,ne çok seviyormuşsunuzForumun markası olmak kolay değil ayoll oğlan yokkende onu konusuyoruz fark etmiyor nasılsa diyip gelmiyordur
Gelse çenesi yorulacak bu şekilde hem çenesi yorulmuyor hem bizim konusmamız devam ediyor onu@Forumdash
@xemrexxx Eskiden konu açmıştı forumun markası seçildi diyeSizin yüzünüzden böyle bu,ne çok seviyormuşsunuz
Allah allah şeytan tüyü mü vardı oğlanda@xemrexxx Eskiden konu açmıştı forumun markası seçildi diyeForumda en çok aranan takip edilend estere çıkmıştı
Fok tüyü diyelimAllah allah şeytan tüyü mü vardı oğlanda
Övmesen şaşıracağımForumun markası olmak kolay değil ayoll oğlan yokkende onu konusuyoruz fark etmiyor nasılsa diyip gelmiyordur
Gelse çenesi yorulacak bu şekilde hem çenesi yorulmuyor hem bizim konusmamız devam ediyor onu@Forumdash
Cenazede kötüleri bile iyi bilirdik derler ayoll burada övmek lazımÖvmesen şaşıracağım
Hahah aaa doğru dürtsene beni kız sendeCenazede kötüleri bile iyi bilirdik derler ayoll burada övmek lazım
Hhaha Aaa toprağı attın üstüne hala ne istiyorsun ayollHahah aaa doğru dürtsene beni kız sendeAz kalsın kötü konuşacaktım
Hhaha Aaa toprağı attın üstüne hala ne istiyorsun ayoll
Fatiha okumaya geliriz her gün konuya
O markayı ben yarattım..Forumun markası olmak kolay değil ayoll oğlan yokkende onu konusuyoruz fark etmiyor nasılsa diyip gelmiyordur
destere için üzülüyorlardı bir de maskeler düştü tühh bunlara bende dahilHahshshshshshs ya efsane olmuş@Çiğdem-
yemek derdindesin sende.destere için üzülüyorlardı bir de maskeler düştü tühh bunlara bende dahil@serhatt @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60
Hhaha ee o öldü yemek derdi kalmadı ama biz hala yaşıyoruz napalım ayollyemek derdindesin sende.
Nerelerde buHhaha ee o öldü yemek derdi kalmadı ama biz hala yaşıyoruz napalım ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?