Duygular karşılıklı tatlımŞaka yapıyorum ya seni sevdiğimi biliyorsun![]()
Duygular karşılıklı tatlımŞaka yapıyorum ya seni sevdiğimi biliyorsun![]()
Şu emreye attığın bir resim var ya aynen öyle hortlar![]()
![]()
Nasıl yaptın o mesajı be pis büyücü![]()
Sen gittiğinde o seni ozlememisti hiç örümcek aman görümcek gelmez inşallah bir daha diyordu@Çiğdem- @serhatt @Harunnn60
Forumun markası olmak kolay değil ayoll oğlan yokkende onu konusuyoruz fark etmiyor nasılsa diyip gelmiyordurİnanmam eltim beni severdi.![]()
Sizin yüzünüzden böyle bu,ne çok seviyormuşsunuzForumun markası olmak kolay değil ayoll oğlan yokkende onu konusuyoruz fark etmiyor nasılsa diyip gelmiyordur![]()
![]()
Gelse çenesi yorulacak bu şekilde hem çenesi yorulmuyor hem bizim konusmamız devam ediyor onu@Forumdash
@xemrexxx Eskiden konu açmıştı forumun markası seçildi diyeSizin yüzünüzden böyle bu,ne çok seviyormuşsunuz![]()
Allah allah şeytan tüyü mü vardı oğlanda@xemrexxx Eskiden konu açmıştı forumun markası seçildi diyeForumda en çok aranan takip edilend estere çıkmıştı
![]()
![]()
![]()
Fok tüyü diyelimAllah allah şeytan tüyü mü vardı oğlanda![]()
Övmesen şaşıracağımForumun markası olmak kolay değil ayoll oğlan yokkende onu konusuyoruz fark etmiyor nasılsa diyip gelmiyordur![]()
![]()
Gelse çenesi yorulacak bu şekilde hem çenesi yorulmuyor hem bizim konusmamız devam ediyor onu@Forumdash
Cenazede kötüleri bile iyi bilirdik derler ayoll burada övmek lazımÖvmesen şaşıracağım![]()
![]()
Hahah aaa doğru dürtsene beni kız sendeCenazede kötüleri bile iyi bilirdik derler ayoll burada övmek lazım![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa toprağı attın üstüne hala ne istiyorsun ayollHahah aaa doğru dürtsene beni kız sendeAz kalsın kötü konuşacaktım
![]()
Hhaha Aaa toprağı attın üstüne hala ne istiyorsun ayoll![]()
![]()
Fatiha okumaya geliriz her gün konuya![]()
![]()
![]()
O markayı ben yarattım..Forumun markası olmak kolay değil ayoll oğlan yokkende onu konusuyoruz fark etmiyor nasılsa diyip gelmiyordur![]()
![]()
destere için üzülüyorlardı bir de maskeler düştü tühh bunlara bende dahilHahshshshshshs ya efsane olmuş@Çiğdem-
yemek derdindesin sende.destere için üzülüyorlardı bir de maskeler düştü tühh bunlara bende dahil![]()
![]()
@serhatt @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60
![]()
Hhaha ee o öldü yemek derdi kalmadı ama biz hala yaşıyoruz napalım ayollyemek derdindesin sende.![]()
![]()
Nerelerde buHhaha ee o öldü yemek derdi kalmadı ama biz hala yaşıyoruz napalım ayoll![]()
![]()
![]()