Hahah Aaaa böyle bir gün hortlayacak görüceksinYeminle tırstım![]()
Cehennemden mesaj mı yolladı şeytanlar aracaılığıyla dedim içimden.![]()
![]()
Şu emreye attığın bir resim var ya aynen öyle hortlarHahah Aaaa böyle bir gün hortlayacak görüceksin![]()
![]()
![]()
Nasıl yaptın o mesajı be pis büyücü
Sen gittiğinde o seni ozlememisti hiç örümcek aman görümcek gelmez inşallah bir daha diyorduÖzlemişiz.![]()
İnanmam eltim beni severdi.Sen gittiğinde o seni ozlememisti hiç örümcek aman görümcek gelmez inşallah bir daha diyordu@Çiğdem- @serhatt @Harunnn60
Artik baldizciydi destere yani @serhatt ci hatta bir ara baldız baldan tatlıdır diyorduİnanmam eltim beni severdi.![]()
Artik sende mi gözü var yerinde mi bilemedimHahahaher yerde karşıma karşıma @serhatt çıkıyor zaten.![]()
Her yerimde olabilir fena fillah bir çocuk o.Artik sende mi gözü var yerinde mi bilemedim![]()
Ben özlerim giderseSen gittiğinde o seni ozlememisti hiç örümcek aman görümcek gelmez inşallah bir daha diyordu@Çiğdem- @serhatt @Harunnn60
Destere başından beri benimle fingirdiyordu zaten foruma o üye etti beniArtik baldizciydi destere yani @serhatt ci hatta bir ara baldız baldan tatlıdır diyordu![]()
Aaaa ne fenalığımı gördün AtacanHer yerimde olabilir fena fillah bir çocuk o.![]()
Şaka yapıyorum ya seni sevdiğimi biliyorsunAaaa ne fenalığımı gördün Atacan![]()