En güzel rol sende edebinle üzülüyorsun işteKahkaha atmaya da razıydım ayol![]()
En güzel rol sende edebinle üzülüyorsun işteKahkaha atmaya da razıydım ayol![]()
Ozana ne diyorsunAaa bu arada @Forumdash yok sanırım kimliği bilinmiyor diye yapamadınız @Harunnn60
Keşke cenazeyi gözleyen gölge adam gibi bir şey yapsaydınız üstünde ismi yaşı cismi bilinmiyor ( Faruk bey ) yazsaydı![]()
![]()
@mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @serhatt
Yazın bunun dizisini mi yazsak senle. "Destereyi Kim Öldürdü" olur dizinin adıçHhahaha Aaa hepsi cuk oturmuş @mrt-06 @kerem falan![]()
![]()
Özellikle şu kareİnsan en sevdiğinden kazık yermiş burada özlüyor gibi yapıyorduk ama ölümden sonra işn artkasındakılerin maskesi düştü
![]()
![]()
@serhatt @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60 @S.G.A.T. @Yiğitt
![]()
Üzülmüyorum numara yapıyorum oradaEn güzel rol sende edebinle üzülüyorsun işte![]()
![]()
![]()
Aaa olabilir cnmYazın bunun dizisini mi yazsak senle. "Destereyi Kim Öldürdü" olur dizinin adıç![]()
Aaa sen daha fenasın biz en azından oyun yapmıyoruzÜzülmüyorum numara yapıyorum orada![]()
Ben kıskanıyormuşum onu ya, selamı da o veriyoryine üstten üstten bakıyorum ona![]()
huyum kurusun öyleyimdirAaa sen daha fenasın biz en azından oyun yapmıyoruz![]()
![]()
![]()
Yazın bunun dizisini mi yazsak senle. "Destereyi Kim Öldürdü" olur dizinin adıç![]()
Yazın bunun dizisini mi yazsak senle. "Destereyi Kim Öldürdü" olur dizinin adıç![]()
Bu iş sende atacanAaa olabilir cnm![]()
![]()
Haruna kilit bir rol verelim![]()
![]()
![]()
Senle kafa kafaya verelim yazın şöyle tecavüzlü bir dizi yazarız .Aaa olabilir cnm![]()
![]()
Haruna kilit bir rol verelim![]()
![]()
![]()
Tecavüze uğrayan da @Çiğdem- olsunSenle kafa kafaya verelim yazın şöyle tecavüzlü bir dizi yazarız .![]()
@sokak sanati nın çıkarı vardır kesinBen kıskanıyormuşum onu ya, selamı da o veriyorAptal sarışın işte
![]()
Ben kıskanıyormuşum onu ya, selamı da o veriyorAptal sarışın işte
![]()
Tecavüze uğrayan da @Çiğdem- olsun![]()
Hayır @destere olacak.![]()
Senle kafa kafaya verelim yazın şöyle tecavüzlü bir dizi yazarız .![]()
@Harunnn60 Sarkıntılık etsin destereye iyice kayışlarını koparalım ayollBu iş sende atacanbeni yine erkenden öldürürsün
![]()
O önce kocasını boşanmamaya ikna etsin. Edip'le yediği haltları tüm sarmaşık öğrendi.
Sen konuşacağıma helvayı yap