En güzel rol sende edebinle üzülüyorsun işteKahkaha atmaya da razıydım ayol
En güzel rol sende edebinle üzülüyorsun işteKahkaha atmaya da razıydım ayol
Ozana ne diyorsunAaa bu arada @Forumdash yok sanırım kimliği bilinmiyor diye yapamadınız @Harunnn60
Keşke cenazeyi gözleyen gölge adam gibi bir şey yapsaydınız üstünde ismi yaşı cismi bilinmiyor ( Faruk bey ) yazsaydı @mrt-06 @xemrexxx @sokak sanati @serhatt
Yazın bunun dizisini mi yazsak senle. "Destereyi Kim Öldürdü" olur dizinin adıçHhahaha Aaa hepsi cuk oturmuş @mrt-06 @kerem falan
Özellikle şu kare İnsan en sevdiğinden kazık yermiş burada özlüyor gibi yapıyorduk ama ölümden sonra işn artkasındakılerin maskesi düştü @serhatt @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60 @S.G.A.T. @Yiğitt
Üzülmüyorum numara yapıyorum oradaEn güzel rol sende edebinle üzülüyorsun işte
Aaa olabilir cnmYazın bunun dizisini mi yazsak senle. "Destereyi Kim Öldürdü" olur dizinin adıç
Aaa sen daha fenasın biz en azından oyun yapmıyoruzÜzülmüyorum numara yapıyorum orada
Ben kıskanıyormuşum onu ya, selamı da o veriyor Aptal sarışın işteyine üstten üstten bakıyorum ona
huyum kurusun öyleyimdirAaa sen daha fenasın biz en azından oyun yapmıyoruz
Yazın bunun dizisini mi yazsak senle. "Destereyi Kim Öldürdü" olur dizinin adıç
Yazın bunun dizisini mi yazsak senle. "Destereyi Kim Öldürdü" olur dizinin adıç
Bu iş sende atacan beni yine erkenden öldürürsünAaa olabilir cnm
Haruna kilit bir rol verelim
Senle kafa kafaya verelim yazın şöyle tecavüzlü bir dizi yazarız .Aaa olabilir cnm
Haruna kilit bir rol verelim
Tecavüze uğrayan da @Çiğdem- olsunSenle kafa kafaya verelim yazın şöyle tecavüzlü bir dizi yazarız .
@sokak sanati nın çıkarı vardır kesin ev filan sattırmak istiyordurBen kıskanıyormuşum onu ya, selamı da o veriyor Aptal sarışın işte
Ben kıskanıyormuşum onu ya, selamı da o veriyor Aptal sarışın işte
Tecavüze uğrayan da @Çiğdem- olsun
Hayır @destere olacak.
Senle kafa kafaya verelim yazın şöyle tecavüzlü bir dizi yazarız .
@Harunnn60 Sarkıntılık etsin destereye iyice kayışlarını koparalım ayollBu iş sende atacan beni yine erkenden öldürürsün
O önce kocasını boşanmamaya ikna etsin. Edip'le yediği haltları tüm sarmaşık öğrendi.@sokak sanati nın çıkarı vardır kesin ev filan sattırmak istiyordur
Sen konuşacağıma helvayı yap@Harunnn60 Sarkıntılık etsin destereye iyice kayışlarını koparalım ayoll