Hahah Aaa sen öyle san Serenayı Meryemi falan oda beğenmiyor Bu aralar ecünnü konusunda onunla anlaşıyoruz sevmediğimi sevmiyorEcünnü den başka birşey bilmez misin Ayrıca ecünnü yü geçtim @destere yolda dişi sinek bile bulsa asılır
teşekürler maskeli ama çok kuru bir kutlama olmuş neyse bende zaten diğer arkadaşlara aynı tarifeyi uyguladığım için pek sarsılmadım
şimdi muhteşem oldu işte )
@destere reyiz hediyelerin geldi umarım beğenirsin
Ekli dosyayı görüntüle 58482
Ekli dosyayı görüntüle 58483
Ekli dosyayı görüntüle 58484
teşekürler vadikızı hediyen muhteşem insanın dünyasını aydınlatıyor@destere etiket gelmemiş konuyu yeni gördüm tebrikler nice mesajlara inşallah
sana Adriana Limayı getirdim sana özel olarak bu pozu verdi
ama kıskanılmayacak gibi değiller @Çiğdem- haklı bence kızlar hem güzel hemde sempatik birde iç gıcıklatan yönleri varGene kıskanmış
evet hem hadsiz hem küstah hem karizmatik hemde üçgen vücutlu biriyim )Hediyeleri de beğennmiyorsun 😱 hadsiz olduğun kadar küstahsın da
@Forumdash Gibi ecünnü yollamadınya tabi beğenmez ama sen en iyisini yaptın kütük @MasacRE- i hediye ederek @gözlemci
Nerdeee. Haklısın yorum yapacaktım ama onu dedikten sonra 1 film bile yorumlayamadım. Hatta Oscar filmleri bile yarım kaldı. 4 5 film daha duruyor izlememi bekliyor. Ama Mart'a kadar yapacağım kısmetse, o iş bende.teşekürler ama ilk konuyu bualmamışsın ilk konum süne ve kımıl zararlılarının tarıma verdiği hasarat veya şeker pancarı hububat gububat alımı gibi bişeydi
kendinemi hediye verdin banamı
neyse serenay idare eder yanındakilerde harikaymış ama kanal D yi sana iade ediyorum
teşekürler dosi
ilk resimdeki yazıyı merak ettiğim halde karşılığını çözemedim
ikinci resim muhteşem koyunları otlatacağım harika çayırlar
koltrast zaten hepsinden muhteşem
aç aç aç sonunda keçi boynuzu tadında bir hediye anca bul, bu nasıl hediyeler gözlemeci
ayrıca kütük bena değil @MasacRE ye gidecekti adresi karıştırmışsın
teşekürler ..jeniferlı hediyen harika
şimdi ne hatırladım yine hanı sen mother filmine genişş geniş yorum yapacaktın o iş noldu harbiden kendi kazdığın tuzağa düştün kim dedi jenifer hediye et diye
evet sıvacılar olmasada konuşmaktan kendimi alamıyorum hatta forumda bir allahın kulu kalmasa bile kendi kendime mesaj yazıp kendimi cevaplardım boş durmazdım yani
hediyeler ne kadar muhteşem olsada aynı zamanda ihanetini hatırlatıyor o yüzden sana teşekür falan yok saygıdeğer sıvadaşım )
teşekürler muhteşemmiş ya bu
tam bir on dakika resme baktım yelpazenin rüzgarıyla diğer askıda düşsünde mutlu sona ulaşayım diye ama olmadı insanın içinde bir ukte kalıyor
teşekürler turkuazz hepsi muhteşem hediyelerin ama bu resim daha bir içime işledi
teşekürler çok kuru oldu bu kutlama bir ara ıslatalım bunu )Tebrikler destere, nice güzel mesajlara.
teşekürler ..Tebrik ederim @destere Bey.
Niye iki nokta?teşekürler çok kuru oldu bu kutlama bir ara ıslatalım bunu )
teşekürler ..
kötüleri artık görmezden geliyorum
özel bir anlamı yok onunNiye iki nokta?
Aaaa yakışıyormu size ayoll siz eski dostsunuz hadi @Harunnn60 gel kutla ve öpüşüp barışınkötüleri artık görmezden geliyorum
özel bir anlamı yok onun
eski dostlarımı fırına atıp kızartmak istiyorumAaaa yakışıyormu size ayoll siz eski dostsunuz hadi @Harunnn60 gel kutla ve öpüşüp barışın
@Harunnn60 Küstüm falan diyordu ama ciddi olduğunu sanmıyordum 😱😱😱eski dostlarımı fırına atıp kızartmak istiyorum
Çiğdem beni etiketlemezsen sevinirim