destere 70.000'ler Kulübünde !

@destere reyiz hediyelerin geldi umarım beğenirsin :A :A

IMG_1599.JPG

IMG_1600.JPG

IMG_1601.JPG

şimdi muhteşem oldu işte :))

harika herbiri birbirinden kıymetli bunların:) ama tokyo bir başka tokyo hediyesi gerçekten muhteşem olmuş birde günceli yakalamışsın hediye konusunda :) @gözlemci gibi hain çıkmadın eskici :)

@destere etiket gelmemiş konuyu yeni gördüm tebrikler nice mesajlara inşallah:D

sana Adriana Limayı getirdim sana özel olarak bu pozu verdi:F
teşekürler vadikızı hediyen muhteşem insanın dünyasını aydınlatıyor :)

Gene kıskanmış:A
ama kıskanılmayacak gibi değiller @Çiğdem- haklı bence kızlar hem güzel hemde sempatik birde iç gıcıklatan yönleri var :)
harbiden bunlar ikizmi yoksa aynı kişimi ikiside :)

Hediyeleri de beğennmiyorsun 😱 hadsiz olduğun kadar küstahsın da :A :A
evet hem hadsiz hem küstah hem karizmatik hemde üçgen vücutlu biriyim :))
yalnız bu senin suçunu örtbas etmeye yetmez hediye verdin güya matruşkalar gibi biri birinin içine girmiş aç açki murada eresin sonu ise o kadar emeğe değmiyor :))
@Forumdash Gibi ecünnü yollamadınya tabi beğenmez ama sen en iyisini yaptın kütük @MasacRE- i hediye ederek @gözlemci :A :A :A

ecünnü yollamış ama o ecünnüye ulaşmaya çalışırken üstüste spoiler a basmaktan farenin ayarını bozduk :) onca çabadan sonra çıka çıka ayşen gruda çıktı bahtımıza :)

Son düzenleme:
teşekürler ama ilk konuyu bualmamışsın ilk konum süne ve kımıl zararlılarının tarıma verdiği hasarat veya şeker pancarı hububat gububat alımı gibi bişeydi :)

kendinemi hediye verdin banamı :)
neyse serenay idare eder yanındakilerde harikaymış ama kanal D yi sana iade ediyorum :)

teşekürler dosi
ilk resimdeki yazıyı merak ettiğim halde karşılığını çözemedim :)
ikinci resim muhteşem koyunları otlatacağım harika çayırlar:)
koltrast zaten hepsinden muhteşem :)

aç aç aç sonunda keçi boynuzu tadında bir hediye anca bul, bu nasıl hediyeler gözlemeci :)
ayrıca kütük bena değil @MasacRE ye gidecekti adresi karıştırmışsın :)

teşekürler ..jeniferlı hediyen harika :)
şimdi ne hatırladım yine:) hanı sen mother filmine genişş geniş yorum yapacaktın o iş noldu harbiden :) kendi kazdığın tuzağa düştün kim dedi jenifer hediye et diye :)
evet sıvacılar olmasada konuşmaktan kendimi alamıyorum hatta forumda bir allahın kulu kalmasa bile kendi kendime mesaj yazıp kendimi cevaplardım boş durmazdım yani :)

hediyeler ne kadar muhteşem olsada aynı zamanda ihanetini hatırlatıyor:) o yüzden sana teşekür falan yok saygıdeğer sıvadaşım :))

teşekürler muhteşemmiş ya bu :)
tam bir on dakika resme baktım yelpazenin rüzgarıyla diğer askıda düşsünde mutlu sona ulaşayım diye:) ama olmadı insanın içinde bir ukte kalıyor :)
Nerdeee. Haklısın yorum yapacaktım ama onu dedikten sonra 1 film bile yorumlayamadım. Hatta Oscar filmleri bile yarım kaldı. 4 5 film daha duruyor izlememi bekliyor. :) Ama Mart'a kadar yapacağım kısmetse, o iş bende. :)