bak böyle daha bir anlamlı geldi demekki çeviri şartmış )"Arkadaş edinmenin tek yolu, arkadaş olmak"
Yani benim deyimimle değer veren değer bulur.
Biziz
sizde klavye türü nasıl üstünde noktası olan o harfini a harfini nasıl yazıyorsunuz
bak böyle daha bir anlamlı geldi demekki çeviri şartmış )"Arkadaş edinmenin tek yolu, arkadaş olmak"
Yani benim deyimimle değer veren değer bulur.
Biziz
Theon'un bamyasını Theon'un üzerinde kullanıyordur belkibeğenmemek mümkün değildi zaten ama ben hala yazının türkçesini bekliyorum
bu ramsay değilmi ) napmış öyle theon dan kopardığı bamyayı kendinemi saklamış
YuhNe oldu
orası meçhul yani her türlü fantaziye açık bir manzara kendindemi kullanıyor, teondamı kullanıyor, yoksa ekmek arası bamyamı seviyor orasını anca kendisi bilirTheon'un bamyasını Theon'un üzerinde kullanıyordur belki
Aa 20 bin olmuşsun Ne bileyim ben buraya etiketlr geldim zaten oraya etiketlenmemişim Tamam müsait bir zamands hediyelerimle birlikte gelirim şimdi survivor izliyorumYuh
yok birşey
Az gözünü aç, başka konularda farkedersin belki @eskici gel sende kına, senin adınada sitem ediyorum
Isveç klavyesi: ö zaten var bizde ve å(o) ve ä (e) parantezdeki okunuş şeklibak böyle daha bir anlamlı geldi demekki çeviri şartmış )
sizde klavye türü nasıl üstünde noktası olan o harfini a harfini nasıl yazıyorsunuz
eskicide girdi. Onuda unutma @eskiciAa 20 bin olmuşsun Ne bileyim ben buraya etiketlr geldim zaten oraya etiketlenmemişim Tamam müsait bir zamands hediyelerimle birlikte gelirim şimdi survivor izliyorum
Aa en son mayıs 2017 di be 😱Siz de sürekli bir kulübe giriyorsunuz yavaş olun biraz beni örnek alın @eskici
a ile e harfinin sırtsırta verdiği resim yokmuIsveç klavyesi: ö zaten var bizde ve å(o) ve ä (e) parantezdeki okunuş şekli
Ekli dosyayı görüntüle 58478
Hediyeleri de beğennmiyorsun 😱 hadsiz olduğun kadar küstahsın dateşekürler ama ilk konuyu bualmamışsın ilk konum süne ve kımıl zararlılarının tarıma verdiği hasarat veya şeker pancarı hububat gububat alımı gibi bişeydi
kendinemi hediye verdin banamı
neyse serenay idare eder yanındakilerde harikaymış ama kanal D yi sana iade ediyorum
teşekürler dosi
ilk resimdeki yazıyı merak ettiğim halde karşılığını çözemedim
ikinci resim muhteşem koyunları otlatacağım harika çayırlar
koltrast zaten hepsinden muhteşem
aç aç aç sonunda keçi boynuzu tadında bir hediye anca bul, bu nasıl hediyeler gözlemeci
ayrıca kütük bena değil @MasacRE ye gidecekti adresi karıştırmışsın
teşekürler ..jeniferlı hediyen harika
şimdi ne hatırladım yine hanı sen mother filmine genişş geniş yorum yapacaktın o iş noldu harbiden kendi kazdığın tuzağa düştün kim dedi jenifer hediye et diye
evet sıvacılar olmasada konuşmaktan kendimi alamıyorum hatta forumda bir allahın kulu kalmasa bile kendi kendime mesaj yazıp kendimi cevaplardım boş durmazdım yani
hediyeler ne kadar muhteşem olsada aynı zamanda ihanetini hatırlatıyor o yüzden sana teşekür falan yok saygıdeğer sıvadaşım )
teşekürler muhteşemmiş ya bu
tam bir on dakika resme baktım yelpazenin rüzgarıyla diğer askıda düşsünde mutlu sona ulaşayım diye ama olmadı insanın içinde bir ukte kalıyor
işte yanlış kişiye yollamış gözlemeci zaten ne zaman düzgün bir iş yaptıki )
Gene kıskanmış
@Forumdash Gibi ecünnü yollamadınya tabi beğenmez ama sen en iyisini yaptın kütük @MasacRE- i hediye ederek @gözlemciHediyeleri de beğennmiyorsun 😱 hadsiz olduğun kadar küstahsın da
Yok be spoiler içinde ikide gacı var neyini beğenmedi bilmem@Forumdash Gibi ecünnü yollamadınya tabi beğenmez ama sen en iyisini yaptın kütük @MasacRE- i hediye ederek @gözlemci
Ben @MasacRE- i gördüm sadece spoiye bakmamıştımYok be spoiler içinde ikide gacı var neyini beğenmedi bilmem