destere 70.000'ler Kulübünde !

@destere aşkım tebrik ederim, yazın da kal da baklavalarını görürüz hem. :bhr: :Z

Nice güzel mesajlara inşallah. :bhr:
54665d34f6309a10e04836fc

548322.jpg

Tebrikler @destere :Z
İyiki varsın ve seninle sohbet etmek herzaman çok keyifli :bhr: Birlikte nice nice mesajlara:D
Sana hediyelerim:
Değer verip değer gördüğüm güzel arkadaşlarımdan birisin :bhr:
vänskap red..jpg

İkinci hediyem
Bunu beğenmiştin :A
İnekleri otlatırsın :A
DTQxHydW4AAGOeD.jpg

üçüncü hediyem:

Tebrikler demek 70 bin kere kokuttun ortaligi.ss neyse bu da hediyen kendini ortadaki amcanin yerine koyup maceraya girersin sen @Çiğdem- görmeden:A
IMG-20180128-WA0171.jpg

@destere Tebrik ederim seni hogathanla laf yarışına girince 70.00ler kulübünde soluğu aldın tabi :A
Al bunlar sana benden hediye
Zivana-Testere-12-797.jpg

upload_2018-2-11_11-55-15.jpeg

Şaka şaka hediyelerin burada aç ve gör :A :A
Açmaya devam et :A
Lütfen açar mısın :A
Bir daha aç please :A

03-46.jpg

w9LhoVMa.jpg

Sürekli @destere ye hediye bulmaya uğraşıyoruz be. Tüm güzel ablaları hediye ettim bu sefer başka bir şeyler düşünmeliyim. :A Neyse @destere yine çenen düşmüş konuşmuş durmuşsun 70 bin olmuşsun. Sıvacılar olmadan da çenen düşükmüş bunu anlamış olduk. Olsun bizsiz de olsan nice güzel mesajların olsun değerli dostum. :)

Sana Jennifer Lawrance ablamızın yeni filmi Red Sparrow'da girdiği değişik tiplemeyi hediye ediyorum. Beğeneceğinden eminim. :)
MV5BMjY2ZGRhYTAtY2FiZC00NzAzLWI4NjMtZTM4MWM1NjUyOTYzXkEyXkFqcGdeQXVyNjYxNTc5NzE@._V1_.jpg

Tebrikler reyiz nice 70 bin mesajlar yazarsın umarım @destere :A
Bu arada hediyelerin sonra gelecek şimdi neden hediye yok diye trip atma malum sana hediye bulmak zor o yüzden özene bezene seçeceğim :A :F

Son düzenleme:
Tebrikler @destere nice nice 70 binlere:X
giphy.gif
giphy.gif

giphy.gif

bu muhteşemmiş :)

ikincisi jessica jones u andırıyor öyleyse eğer o da harika :))

Tebrikler demek 70 bin kere kokuttun ortaligi.ss neyse bu da hediyen kendini ortadaki amcanin yerine koyup maceraya girersin sen @Çiğdem- görmeden:AEkli dosyayı görüntüle 58455

@destere Tebrik ederim seni hogathanla laf yarışına girince 70.00ler kulübünde soluğu aldın tabi :A

Ekli dosyayı görüntüle 58456

03-46.jpg

w9LhoVMa.jpg

@destere tebrikler, nice mesajlara :)

MV5BNTAxMDBkMGYtNWJmYi00ODJjLTk5ZmUtOTYwOWEzODFjZWJiXkEyXkFqcGdeQXVyNTA0MDEwMjA@._V1_.jpg

%C3%B6zlem-tekin-sen-anla-dinle.jpg

hqdefault.jpg
Forumdash hediyende olan ecünnü keşke duman olup kaybolduktan sonra hemen süpürge ile süpürüp atsaydık :(
giphy.gif

gözlemcinin hediyesinde @MasacRE- de var :A :A :A
upload_2018-2-11_11-55-15-jpeg.58456

Sen hediye vermesende olurmuş @xemrexxx :A :A :A

Üstadım, tebrikler. :D :X
İlk hediyem. Forumdaki ender konularından :A Efsanemiz :bhr:

teşekürler ama ilk konuyu bualmamışsın ilk konum süne ve kımıl zararlılarının tarıma verdiği hasarat veya şeker pancarı hububat gububat alımı gibi bişeydi :)

@destere aşkım tebrik ederim, yazın da kal da baklavalarını görürüz hem. :bhr: :Z

Nice güzel mesajlara inşallah. :bhr:
54665d34f6309a10e04836fc

548322.jpg
kendinemi hediye verdin banamı :)
neyse serenay idare eder yanındakilerde harikaymış ama kanal D yi sana iade ediyorum :)

Tebrikler @destere :Z
İyiki varsın ve seninle sohbet etmek herzaman çok keyifli :bhr: Birlikte nice nice mesajlara:D
Sana hediyelerim:
Değer verip değer gördüğüm güzel arkadaşlarımdan birisin :bhr:
Ekli dosyayı görüntüle 58454
İkinci hediyem
Bunu beğenmiştin :A
İnekleri otlatırsın :A
Ekli dosyayı görüntüle 58453

üçüncü hediyem:
teşekürler dosi
ilk resimdeki yazıyı merak ettiğim halde karşılığını çözemedim :)
ikinci resim muhteşem koyunları otlatacağım harika çayırlar:)
koltrast zaten hepsinden muhteşem :)

Ekli dosyayı görüntüle 58456

03-46.jpg

w9LhoVMa.jpg
aç aç aç sonunda keçi boynuzu tadında bir hediye anca bul, bu nasıl hediyeler gözlemeci :)
ayrıca kütük bena değil @MasacRE ye gidecekti adresi karıştırmışsın :)

Sürekli @destere ye hediye bulmaya uğraşıyoruz be. Tüm güzel ablaları hediye ettim bu sefer başka bir şeyler düşünmeliyim. :A Neyse @destere yine çenen düşmüş konuşmuş durmuşsun 70 bin olmuşsun. Sıvacılar olmadan da çenen düşükmüş bunu anlamış olduk. Olsun bizsiz de olsan nice güzel mesajların olsun değerli dostum. :)

Sana Jennifer Lawrance ablamızın yeni filmi Red Sparrow'da girdiği değişik tiplemeyi hediye ediyorum. Beğeneceğinden eminim. :)
MV5BMjY2ZGRhYTAtY2FiZC00NzAzLWI4NjMtZTM4MWM1NjUyOTYzXkEyXkFqcGdeQXVyNjYxNTc5NzE@._V1_.jpg
teşekürler ..jeniferlı hediyen harika :)
şimdi ne hatırladım yine:) hanı sen mother filmine genişş geniş yorum yapacaktın o iş noldu harbiden :) kendi kazdığın tuzağa düştün kim dedi jenifer hediye et diye :)
evet sıvacılar olmasada konuşmaktan kendimi alamıyorum hatta forumda bir allahın kulu kalmasa bile kendi kendime mesaj yazıp kendimi cevaplardım boş durmazdım yani :)

@destere tebrikler, nice mesajlara :)

MV5BNTAxMDBkMGYtNWJmYi00ODJjLTk5ZmUtOTYwOWEzODFjZWJiXkEyXkFqcGdeQXVyNTA0MDEwMjA@._V1_.jpg

%C3%B6zlem-tekin-sen-anla-dinle.jpg

hqdefault.jpg
hediyeler ne kadar muhteşem olsada aynı zamanda ihanetini hatırlatıyor:) o yüzden sana teşekür falan yok saygıdeğer sıvadaşım :))

Tbrks cnm :)

Sana Rönesans tablosu hediye ediyorum:A

giphy.gif

teşekürler muhteşemmiş ya bu :)
tam bir on dakika resme baktım yelpazenin rüzgarıyla diğer askıda düşsünde mutlu sona ulaşayım diye:) ama olmadı insanın içinde bir ukte kalıyor :)

Son düzenleme:
teşekürler ama ilk konuyu bualmamışsın ilk konum süne ve kımıl zararlılarının tarıma verdiği hasarat veya şeker pancarı hububat gububat alımı gibi bişeydi :)

neyse serenay idare eder yanındakilerde harikaymış ama kanal D yi sana iade ediyorum :)

teşekürler dosi

aç aç aç sonunda keçi boynuzu tadında bir hediye anca bul, bu nasıl hediyeler gözlemeci :)

şimdi ne hatırladım yine:) hanı sen mother filmine genişş geniş yorum yapacaktın o iş noldu harbiden :) kendi kazdığın tuzağa düştün kim dedi jenifer hediye et diye :)
evet sıvacılar olmasada konuşmaktan kendimi alamıyorum hatta forumda bir allahın kulu kalmasa bile kendi kendime mesaj yazıp kendimi cevaplardım boş durmazdım yani :)

hediyeler ne kadar muhteşem olsada aynı zamanda ihanetini hatırlatıyor:) o yüzden sana teşekür falan yok saygıdeğer sıvadaşım :))
Asıl ihanet eden sensin, sırf benim inadıma GoT gibi bir şahesere 1 puan verdin :A

Tebrikler reyiz nice 70 bin mesajlar yazarsın umarım @destere :A
Bu arada hediyelerin sonra gelecek şimdi neden hediye yok diye trip atma malum sana hediye bulmak zor o yüzden özene bezene seçeceğim :A :F
bekliyorum hala :)

Asıl ihanet eden sensin, sırf benim inadıma GoT gibi bir şahesere 1 puan verdin :A
haketmiştin ama:) yinede istediğim gibi olmadı ben got elenir diye bekledim o zaman dünyalar benim olacaktı :) ne yazıkki diğer vatandaşlar habire puandağıtmış got a :))

Tebrikler demek 70 bin kere kokuttun ortaligi.ss neyse bu da hediyen kendini ortadaki amcanin yerine koyup maceraya girersin sen @Çiğdem- görmeden:AEkli dosyayı görüntüle 58455
harika bir manzara hediyelerin en toplusu :)) kendimi toplu tacize uğramış gibi hissediyorum :)
ortadaki amca yarım saat sonra eriyip karışmıştır toprağa :)

Son düzenleme:

teşekürler dosi

teşekürler muhteşemmiş ya bu :)
tam bir on dakika resme baktım yelpazenin rüzgarıyla diğer askıda düşsünde mutlu sona ulaşayım diye:) ama olmadı insanın içinde bir ukte kalıyor :)
Beğenmene sevindim :A

:ppp:

bekliyorum hala :)

haketmiştin ama:) yinede istediğim gibi olmadı ben got elenir diye bekledim o zaman dünyalar benim olacaktı :) ne yazıkki diğer vatandaşlar habire puandağıtmış got a :))
Hainsin işte :A Hainlik edenlerin sonunun ne olduğunu hatırlatayım sana :A

giphy.gif
]