bu muhteşemmiş
ikincisi jessica jones u andırıyor öyleyse eğer o da harika )
Tebrikler demek 70 bin kere kokuttun ortaligi.ss neyse bu da hediyen kendini ortadaki amcanin yerine koyup maceraya girersin sen @Çiğdem- görmedenEkli dosyayı görüntüle 58455
@destere Tebrik ederim seni hogathanla laf yarışına girince 70.00ler kulübünde soluğu aldın tabi
Al bunlar sana benden hediye
Ekli dosyayı görüntüle 58456
Şaka şaka hediyelerin burada aç ve gör
Açmaya devam et
Lütfen açar mısın
Bir daha aç please
Forumdash hediyende olan ecünnü keşke duman olup kaybolduktan sonra hemen süpürge ile süpürüp atsaydık
teşekürler ama ilk konuyu bualmamışsın ilk konum süne ve kımıl zararlılarının tarıma verdiği hasarat veya şeker pancarı hububat gububat alımı gibi bişeydiÜstadım, tebrikler.
İlk hediyem. Forumdaki ender konularından Efsanemiz
kendinemi hediye verdin banamı@destere aşkım tebrik ederim, yazın da kal da baklavalarını görürüz hem.
Nice güzel mesajlara inşallah.
teşekürler dosiTebrikler @destere
İyiki varsın ve seninle sohbet etmek herzaman çok keyifli Birlikte nice nice mesajlara
Sana hediyelerim:
Değer verip değer gördüğüm güzel arkadaşlarımdan birisin
Ekli dosyayı görüntüle 58454
İkinci hediyem
Bunu beğenmiştin
İnekleri otlatırsın
Ekli dosyayı görüntüle 58453
üçüncü hediyem:
aç aç aç sonunda keçi boynuzu tadında bir hediye anca bul, bu nasıl hediyeler gözlemeci@destere Tebrik ederim seni hogathanla laf yarışına girince 70.00ler kulübünde soluğu aldın tabi
Al bunlar sana benden hediye
Ekli dosyayı görüntüle 58456
Şaka şaka hediyelerin burada aç ve gör
Açmaya devam et
Lütfen açar mısın
Bir daha aç please
teşekürler ..jeniferlı hediyen harikaSürekli @destere ye hediye bulmaya uğraşıyoruz be. Tüm güzel ablaları hediye ettim bu sefer başka bir şeyler düşünmeliyim. Neyse @destere yine çenen düşmüş konuşmuş durmuşsun 70 bin olmuşsun. Sıvacılar olmadan da çenen düşükmüş bunu anlamış olduk. Olsun bizsiz de olsan nice güzel mesajların olsun değerli dostum.
Sana Jennifer Lawrance ablamızın yeni filmi Red Sparrow'da girdiği değişik tiplemeyi hediye ediyorum. Beğeneceğinden eminim.
hediyeler ne kadar muhteşem olsada aynı zamanda ihanetini hatırlatıyor o yüzden sana teşekür falan yok saygıdeğer sıvadaşım )
Tbrks cnm
Sana Rönesans tablosu hediye ediyorum
Asıl ihanet eden sensin, sırf benim inadıma GoT gibi bir şahesere 1 puan verdinteşekürler ama ilk konuyu bualmamışsın ilk konum süne ve kımıl zararlılarının tarıma verdiği hasarat veya şeker pancarı hububat gububat alımı gibi bişeydi
kendinemi hediye verdin banamı
neyse serenay idare eder yanındakilerde harikaymış ama kanal D yi sana iade ediyorum
teşekürler dosi
ilk resimdeki yazıyı merak ettiğim halde karşılığını çözemedim
ikinci resim muhteşem koyunları otlatacağım harika çayırlar
koltrast zaten hepsinden muhteşem
aç aç aç sonunda keçi boynuzu tadında bir hediye anca bul, bu nasıl hediyeler gözlemeci
ayrıca kütük bena değil @MasacRE ye gidecekti adresi karıştırmışsın
teşekürler ..jeniferlı hediyen harika
şimdi ne hatırladım yine hanı sen mother filmine genişş geniş yorum yapacaktın o iş noldu harbiden kendi kazdığın tuzağa düştün kim dedi jenifer hediye et diye
evet sıvacılar olmasada konuşmaktan kendimi alamıyorum hatta forumda bir allahın kulu kalmasa bile kendi kendime mesaj yazıp kendimi cevaplardım boş durmazdım yani
hediyeler ne kadar muhteşem olsada aynı zamanda ihanetini hatırlatıyor o yüzden sana teşekür falan yok saygıdeğer sıvadaşım )
bekliyorum halaTebrikler reyiz nice 70 bin mesajlar yazarsın umarım @destere
Bu arada hediyelerin sonra gelecek şimdi neden hediye yok diye trip atma malum sana hediye bulmak zor o yüzden özene bezene seçeceğim
haketmiştin ama yinede istediğim gibi olmadı ben got elenir diye bekledim o zaman dünyalar benim olacaktı ne yazıkki diğer vatandaşlar habire puandağıtmış got a )Asıl ihanet eden sensin, sırf benim inadıma GoT gibi bir şahesere 1 puan verdin
harika bir manzara hediyelerin en toplusu ) kendimi toplu tacize uğramış gibi hissediyorumTebrikler demek 70 bin kere kokuttun ortaligi.ss neyse bu da hediyen kendini ortadaki amcanin yerine koyup maceraya girersin sen @Çiğdem- görmedenEkli dosyayı görüntüle 58455
Beğenmene sevindimteşekürler ama ilk konuyu bualmamışsın ilk konum süne ve kımıl zararlılarının tarıma verdiği hasarat veya şeker pancarı hububat gububat alımı gibi bişeydi
kendinemi hediye verdin banamı
neyse serenay idare eder yanındakilerde harikaymış ama kanal D yi sana iade ediyorum
teşekürler dosi
ilk resimdeki yazıyı merak ettiğim halde karşılığını çözemedim
ikinci resim muhteşem koyunları otlatacağım harika çayırlar
koltrast zaten hepsinden muhteşem
aç aç aç sonunda keçi boynuzu tadında bir hediye anca bul, bu nasıl hediyeler gözlemeci
ayrıca kütük bena değil @MasacRE ye gidecekti adresi karıştırmışsın
teşekürler ..jeniferlı hediyen harika
şimdi ne hatırladım yine hanı sen mother filmine genişş geniş yorum yapacaktın o iş noldu harbiden kendi kazdığın tuzağa düştün kim dedi jenifer hediye et diye
evet sıvacılar olmasada konuşmaktan kendimi alamıyorum hatta forumda bir allahın kulu kalmasa bile kendi kendime mesaj yazıp kendimi cevaplardım boş durmazdım yani
teşekürler muhteşemmiş ya bu
tam bir on dakika resme baktım yelpazenin rüzgarıyla diğer askıda düşsünde mutlu sona ulaşayım diye ama olmadı insanın içinde bir ukte kalıyor
Asıl ihanet eden sensin, sırf benim inadıma GoT gibi bir şahesere 1 puan verdin
teşekürler maskeli ama çok kuru bir kutlama olmuş neyse bende zaten diğer arkadaşlara aynı tarifeyi uyguladığım için pek sarsılmadımTebrikler @destere
Hainsin işte Hainlik edenlerin sonunun ne olduğunu hatırlatayım sanabekliyorum hala
haketmiştin ama yinede istediğim gibi olmadı ben got elenir diye bekledim o zaman dünyalar benim olacaktı ne yazıkki diğer vatandaşlar habire puandağıtmış got a )
beğenmemek mümkün değildi zaten ama ben hala yazının türkçesini bekliyorumBeğenmene sevindim
bu ramsay değilmi ) napmış öyle theon dan kopardığı bamyayı kendinemi saklamışHainsin işte Hainlik edenlerin sonunun ne olduğunu hatırlatayım sana
]
"Arkadaş edinmenin tek yolu, arkadaş olmak"beğenmemek mümkün değildi zaten ama ben hala yazının türkçesini bekliyorum