destere 70.000'ler Kulübünde !

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,469
Puanı
1,060
85887.jpg

Forumun komedyeni @destere 70.000'ler Kulübüne girmiştir . Forum halkı olarak kutluyorum bol güldüren mesajların devam eder inş :Z:Z:Z

Gerçekten forumun Tolga Çeviği gibi taktikler aynı ikiside sapık ama sempatik :A 6 yıldır forumu güldürüyor daha ne olsun ayoll :F :F :F
424718_1.jpg

Özlem Tekin hayranı olarak bu şarkı hediyem , sözleride benden sana gelsin :A

Dağları deldim tek başıma çölleri aştım
Birtek ben erleri yendim kız başıma
Sende yıkılmam

Ve adet Mustimden şarkı :Z Hemen öffleme @destere Sen kış sonları ayrılırkan forumdan , sözler uyumlu biz forum halkı sana diyoruz sankı :( :( :(

Kar Yağıyor Çoktan Kapandı Yollar
Sen Gitme Diye , Kal Diye
Şehir Bembeyaz Ağlar :T

herzamanki gibi muhteşemsin @Çiğdem- konu açan ellerin dert görmesin
özellikle özlem tekin hediyesi muhteşem aynı derecede sandalye hediyesi ise bir o kadar berbat :))
illaki konuyu sandalyeyle kirleteceksin yani lanet olsun :)

herzamanki gibi muhteşemsin @Çiğdem- konu açan ellerin dert görmesin
özellikle özlem tekin hediyesi muhteşem aynı derecede sandalye hediyesi ise bir o kadar berbat :))
illaki konuyu sandalyeyle kirleteceksin yani lanet olsun :)
Ama sözlerine bak :A :A :A

Bana yetiştin bu arada ha gayret cnm :A :A :A

Tebrik ediyorum Selim, umarım bu dahil olacağın son kulüp olur :A:A

Al sana alman kızı :A
depositphotos_164821628-stock-photo-beautiful-german-girl.jpg

yalnız ben yazın kayboluyorum burdaki sözler kışlık sözler :)
Kar Yağıyor Çoktan Kapandı Yollar
Sen Gitme Diye , Kal Diye
Şehir Bembeyaz Ağlar :T
Hahaha verdiği mesaj önemli :A Evet sen yolların açılmasını bekliyorsun rahatça gitmek için :A :A :A

Son düzenleme:
Konumu batırmayın oklava gelir gece gece :A :A :A
@kerem de kabahat bir kaç kere kendisini uyardım hatta ama anlamıyor alaman kültürü bozmuş bunu bizim türk kültürüne çok uzak kalmış :)) bunlardan herşey beklenir :)

Ortadaki doğayla bütünleşmiş mi yoksa yatakla mı tartışılır :A Öbürleri de heryer kapalı(!) :A:A
çevresinde bir allahın kulu yok kızın yoksa daha bir usturuplu otururdu buna eminim :)

@kerem de kabahat bir kaç kere kendisini uyardım hatta ama anlamıyor alaman kültürü bozmuş bunu bizim türk kültürüne çok uzak kalmış :)) bunlardan herşey beklenir :)

çevresinde bir allahın kulu yok kızın yoksa daha bir usturuplu otururdu buna eminim :)
Yaw he he. Şikayet edelimde en açık olanı uyari alır zaten :A[l

Son düzenleme: