destere 70.000'ler Kulübünde !

"Arkadaş edinmenin tek yolu, arkadaş olmak" :love1:
Yani benim deyimimle değer veren değer bulur.
Biziz:bhr:
bak böyle daha bir anlamlı geldi demekki çeviri şartmış :))
sizde klavye türü nasıl üstünde noktası olan o harfini a harfini nasıl yazıyorsunuz :)

beğenmemek mümkün değildi zaten ama ben hala yazının türkçesini bekliyorum :)

bu ramsay değilmi :)) napmış öyle theon dan kopardığı bamyayı kendinemi saklamış :)
Theon'un bamyasını Theon'un üzerinde kullanıyordur belki :A

Yuh :T:
yok birşey :T:
Az gözünü aç, başka konularda farkedersin belki @eskici gel sende kına, senin adınada sitem ediyorum:A
Aa 20 bin olmuşsun :A Ne bileyim ben buraya etiketlr geldim zaten oraya etiketlenmemişim :A Tamam müsait bir zamands hediyelerimle birlikte gelirim şimdi survivor izliyorum :A

bak böyle daha bir anlamlı geldi demekki çeviri şartmış :))
sizde klavye türü nasıl üstünde noktası olan o harfini a harfini nasıl yazıyorsunuz :)
Isveç klavyesi: ö zaten var bizde ve å(o) ve ä (e) parantezdeki okunuş şekli
Screenshot_20180211-202331.png

@destere etiket gelmemiş konuyu yeni gördüm tebrikler nice mesajlara inşallah:D

sana Adriana Limayı getirdim sana özel olarak bu pozu verdi:F

teşekürler ama ilk konuyu bualmamışsın ilk konum süne ve kımıl zararlılarının tarıma verdiği hasarat veya şeker pancarı hububat gububat alımı gibi bişeydi :)

kendinemi hediye verdin banamı :)
neyse serenay idare eder yanındakilerde harikaymış ama kanal D yi sana iade ediyorum :)

teşekürler dosi
ilk resimdeki yazıyı merak ettiğim halde karşılığını çözemedim :)
ikinci resim muhteşem koyunları otlatacağım harika çayırlar:)
koltrast zaten hepsinden muhteşem :)

aç aç aç sonunda keçi boynuzu tadında bir hediye anca bul, bu nasıl hediyeler gözlemeci :)
ayrıca kütük bena değil @MasacRE ye gidecekti adresi karıştırmışsın :)

teşekürler ..jeniferlı hediyen harika :)
şimdi ne hatırladım yine:) hanı sen mother filmine genişş geniş yorum yapacaktın o iş noldu harbiden :) kendi kazdığın tuzağa düştün kim dedi jenifer hediye et diye :)
evet sıvacılar olmasada konuşmaktan kendimi alamıyorum hatta forumda bir allahın kulu kalmasa bile kendi kendime mesaj yazıp kendimi cevaplardım boş durmazdım yani :)

hediyeler ne kadar muhteşem olsada aynı zamanda ihanetini hatırlatıyor:) o yüzden sana teşekür falan yok saygıdeğer sıvadaşım :))

teşekürler muhteşemmiş ya bu :)
tam bir on dakika resme baktım yelpazenin rüzgarıyla diğer askıda düşsünde mutlu sona ulaşayım diye:) ama olmadı insanın içinde bir ukte kalıyor :)
Hediyeleri de beğennmiyorsun 😱 hadsiz olduğun kadar küstahsın da :A :A