destere 60.000'ler Kulübünde !

Bu soğuk havalarda içlik bile giyilir öyle dal yaprak buğday başak gezme alt takımları bozarsın mavi ekran verir vücut

@destere'nin eski yaramazlıklarını anlatıyordu @Çiğdem-
Ama her ne olduysa birden susturuldu yukardan emir geldi sansürü dayadılar
@Çiğdem- demişken gidip oy kullanayım yarın sonmuş
İyi hatırlattın hazır gece boşluğa çıkmışken ben de aradan çıkarayım, sonra @Çiğdem- hanımın gazabına uğramayalım.

Bu soğuk havalarda içlik bile giyilir öyle dal yaprak buğday başak gezme alt takımları bozarsın mavi ekran verir vücut
neden 5 kumayı tamamlamaya çalışıyoruz sanıyorsun
hiçbir tarafta boşluk kalmamalı

Ne diyor bu @destere kardo neymiş bu gecenin meselesi.
Gizli kozmik odamız kıskanılmış mı bazıları tarafından.

kozmik odayı kötü emellerimiz için kullanıyormuşuz forumdaki kızların artniyeti işte
oysa orda ne sosyal projeler dönüyor haberleri yok

Ya hep böyle bunlar bilmiyorlar ki bizim içimiz temiz kötü emellerimiz olamaz, yapamayız ki bunu doğamızda yok kötülük.
Çok olumlu, insanlar ve gelecek için yararlı projelerimiz var orada ama her yerde söylenmez tabi bunlar.

Aynen inanılmaz sosyal projelerimiz var
Ukrayna'dan kaçan savaş mağduru aileler üzerine tartışıyorduk en son. @destere erkekler benim evde kalsın siz kadın ve çocukları aranızda pay edin diye ısrar ediyordu
Koca yürekli sıvacı

Kızlar elti görümce olur siz kayinco falan olun bence.

Kızlar elti görümce olur siz kayinco falan olun bence.
ben ona kayınço dedim normalde ankaralı turgutun bana enişte demesi lazımdı ama kurbağacık bir türlü doğru cümleyi bulamadı bu yüzden elti veya görümcede karar kıldık

@destere'nin eski yaramazlıklarını anlatıyordu @Çiğdem-
Ama her ne olduysa birden susturuldu yukardan emir geldi sansürü dayadılar
@Çiğdem- demişken gidip oy kullanayım yarın sonmuş
İyi hatırlattın hazır gece boşluğa çıkmışken ben de aradan çıkarayım, sonra @Çiğdem- hanımın gazabına uğramayalım.

bizim kozmik odamız olsa en başta sıva ekibi olarak tüm ekibin haberi olurdu yani tek kişi koskoca odada ne halt yiyecekki ? akıl mantık alır şeyler değil @Çiğdem- inki tamamen iftiraydı sizden destek gelmeyeceğini anlayınca vazgeçti hele siz en ufak destek verseydiniz hogathayla başetmek mümkün değildi
bir ara @doğu sanki destek verdi gibime geldi ama neyse görmezden geldim hem en ufak hatada sıvacı arkadaşımızı ipe yollamayız
zamanında bizde zor durumda kalınca arkadaşlarımızı basamak olarak kullanmıştık yani olur öyle şeyler

@dosimosi şu an isveçte hava kaç derece biz donuyoruz
kuzeye sanırım bahar geldi karın kışın hepsini bize yolladınız

yilin ilk kari 3 gun evel yagdi ve 2 gun -12 leri görduk ama hava guzel şimdi. karlar erimeye basladi gunduz 5 derece gece -3 falan. yarinda yağmur yağacak

yilin ilk kari 3 gun evel yagdi ve 2 gun -12 leri görduk ama hava guzel şimdi. karlar erimeye basladi gunduz 5 derece gece -3 falan. yarinda yağmur yağacak
şu an burdada eksi üç derece ama çok soğuk ya hazmedilecek gibi değil
demekki sizin artık alışkanlık yapmış eksili havalar
istanbulda bir hafta daha böyle olacağını bilsem göçmen kuşlara katılıp afrikaya taşınırım

aynen öyle. bahar aylarinda 15 derece olunca sıcacık hava diyoruz ama yazin 15 olsa üşüyoruz

baya tuhaf ama biz 25 oldukmu türkiyenin 35i gibi hissediyoruz. burda 30 olunca çıkılmıyor. 2016 da mayısta rekor sıcaklik oldu 1 hafta falan 25-30 arası derece görduk

hhahaha aa olmaz ayoll hemen unutki süpriz olsun