destere 60.000'ler Kulübünde !

Oda evlilikten geçiyor malesef :A :A :A

o zaman sürpriz falan değil yine berbat bişeyle beni kandıracaksın:) dediğim iki şey dışında ne yaparsan yap durumu kurtarman mümkün değil :)

@yader niye beni kutlamamış:) allah seni kahretsin yader pis isveçliye baka baka sende karardın :)

o zaman sürpriz falan değil yine berbat bişeyle beni kandıracaksın:) dediğim iki şey dışında ne yaparsan yap durumu kurtarman mümkün değil :)

@yader niye beni kutlamamış:) allah seni kahretsin yader pis isveçliye baka baka sende karardın :)
Hhhaha hayırr be yakındabekle çatlama güzelbirşeyler hazırlıyorum sana :A :A :A

ay kusura bakma arkadasim ben giremiyordum kac gun. dunde cok kalmadim görmemisim.dur hediye bakayim bende

Tebrikler :) umarim bir dahaki tebrike kadar bekarliktan kurtulmus olursun :D

Son düzenleme:
ay kusura bakma arkadasim ben giremiyordum kac gun. dunde cok kalmadim görmemisim.dur hediye bakayim bende

Tebrikler :) umarim bir dahaki tebrike kadar bekarliktan kurtulmus olursun :D

hediyen harikaymış su hediyesiyle seni affettim gitti:) hatta kelebek fazladan olmuş onu kendine alabilirsin :))

olmasın olmasın yani şimdi gidip pis pis oğlanların peşinde koşturacaksınız bizim gibi derli toplu saf ve temiz dürüst ve aklıbaşında insanlar evde kalacak:) adaletsizlik olur :)
sen firlatip attin zaten. bitti isimiz
zaten o oglanlari ne yapacam. kelebekin abisi yeter 😉