Oda evlilikten geçiyor malesefyine bize hüsran yine hasret var... neyse beklentimi düşürsemde yinede güzel bişeyler bekliyorum yani en azından halvet olsun bari
Oda evlilikten geçiyor malesefyine bize hüsran yine hasret var... neyse beklentimi düşürsemde yinede güzel bişeyler bekliyorum yani en azından halvet olsun bari
Oda evlilikten geçiyor malesef
Hhhaha hayırr be yakındabekle çatlama güzelbirşeyler hazırlıyorum sanao zaman sürpriz falan değil yine berbat bişeyle beni kandıracaksın dediğim iki şey dışında ne yaparsan yap durumu kurtarman mümkün değil
@yader niye beni kutlamamış allah seni kahretsin yader pis isveçliye baka baka sende karardın
peki elbisesi varmı sürprizinHhhaha hayırr be yakındabekle çatlama güzelbirşeyler hazırlıyorum sana
sürpriz kız değilmi yani kızsa dedim elbisesiz olsun istediğim ilk iki şey olmadı bari bunu gerçekleştirO ne bee
Sn yine oklava istiyorsun anlaşılan ben neyim beeesürpriz kız değilmi yani kızsa dedim elbisesiz olsun istediğim ilk iki şey olmadı bari bunu gerçekleştir
@Çiğdem- in mesajındada paylaşmıştım hani the originals adlı dizide oynuyoryine bize hüsran yine hasret var... neyse beklentimi düşürsemde yinede güzel bişeyler bekliyorum yani en azından halvet olsun bari
bu kız kim turkuazz tam çıkaramadım elbiseyle
Danielle Campbell miydi ?@Çiğdem- in mesajındada paylaşmıştım hani the originals adlı dizide oynuyor
ay kusura bakma arkadasim ben giremiyordum kac gun. dunde cok kalmadim görmemisim.dur hediye bakayim bendeo zaman sürpriz falan değil yine berbat bişeyle beni kandıracaksın dediğim iki şey dışında ne yaparsan yap durumu kurtarman mümkün değil
@yader niye beni kutlamamış allah seni kahretsin yader pis isveçliye baka baka sende karardın
phoebe tonkin beğendiğim bir oyuncudurDanielle Campbell miydi ?
hediyen harikaymış su hediyesiyle seni affettim gitti hatta kelebek fazladan olmuş onu kendine alabilirsin )ay kusura bakma arkadasim ben giremiyordum kac gun. dunde cok kalmadim görmemisim.dur hediye bakayim bende
Tebrikler umarim bir dahaki tebrike kadar bekarliktan kurtulmus olursun
hediyen harikaymış pompy .. teşekürler..
oyuncak ayının dişisi değil arka sokaklarda söylenen sözde hediyehediyen harikaymış pompy .. teşekürler..
bu arada oyuncak ayı dişimi ?
Bak seno zaman sürpriz falan değil yine berbat bişeyle beni kandıracaksın dediğim iki şey dışında ne yaparsan yap durumu kurtarman mümkün değil
tamam kelebek benim diger oglanda @dosimosi nin olsunhediyen harikaymış su hediyesiyle seni affettim gitti hatta kelebek fazladan olmuş onu kendine alabilirsin )
olmasın olmasın yani şimdi gidip pis pis oğlanların peşinde koşturacaksınız bizim gibi derli toplu saf ve temiz dürüst ve aklıbaşında insanlar evde kalacak adaletsizlik olurtamam kelebek benim diger oglanda @dosimosi nin olsun
sen firlatip attin zaten. bitti isimizolmasın olmasın yani şimdi gidip pis pis oğlanların peşinde koşturacaksınız bizim gibi derli toplu saf ve temiz dürüst ve aklıbaşında insanlar evde kalacak adaletsizlik olur