destere 60.000'ler Kulübünde !

ben genelde çamaşıra karşıyım kullanmıyorum sevdiğim insanlarında kullanmasına karşıyım:) bu yüzden benim kirli çamaşırım olmaz bu tarz bir beklenti içine kimse girmesin :)

@MEnes konuya arada bir bakıyor bakmasınada sanırım o da bir planı masaya yatırdı vakit bulamıyor mesaj yazmak için :)
Bu soğuk havalarda içlik bile giyilir öyle dal yaprak buğday başak gezme alt takımları bozarsın mavi ekran verir vücut :A

@destere'nin eski yaramazlıklarını anlatıyordu @Çiğdem- :A Ama her ne olduysa birden susturuldu yukardan emir geldi sansürü dayadılar :A @Çiğdem- demişken gidip oy kullanayım yarın sonmuş :)
İyi hatırlattın hazır gece boşluğa çıkmışken ben de aradan çıkarayım, sonra @Çiğdem- hanımın gazabına uğramayalım. :A :A

Bu soğuk havalarda içlik bile giyilir öyle dal yaprak buğday başak gezme alt takımları bozarsın mavi ekran verir vücut :A
neden 5 kumayı tamamlamaya çalışıyoruz sanıyorsun :) hiçbir tarafta boşluk kalmamalı :)

Ne diyor bu @destere kardo neymiş bu gecenin meselesi. :A Gizli kozmik odamız kıskanılmış mı bazıları tarafından. :A

kozmik odayı kötü emellerimiz için kullanıyormuşuz forumdaki kızların artniyeti işte :) oysa orda ne sosyal projeler dönüyor haberleri yok :)

neden 5 kumayı tamamlamaya çalışıyoruz sanıyorsun :) hiçbir tarafta boşluk kalmamalı :)

kozmik odayı kötü emellerimiz için kullanıyormuşuz forumdaki kızların artniyeti işte :) oysa orda ne sosyal projeler dönüyor haberleri yok :)
Ya hep böyle bunlar bilmiyorlar ki bizim içimiz temiz kötü emellerimiz olamaz, yapamayız ki bunu doğamızda yok kötülük. :A Çok olumlu, insanlar ve gelecek için yararlı projelerimiz var orada ama her yerde söylenmez tabi bunlar. :A

Aynen inanılmaz sosyal projelerimiz var :A Ukrayna'dan kaçan savaş mağduru aileler üzerine tartışıyorduk en son. @destere erkekler benim evde kalsın siz kadın ve çocukları aranızda pay edin diye ısrar ediyordu :A Koca yürekli sıvacı :A

diğer sıva erbabları kayıplarda bu aralar pek rastlayamıyoruz :) @MEnes zaten işi bozdu gidip kötülerle arkadaşlık ediyor :)

ben @mrt-06 in hogatha ablasıyla evlenirsem @mrt-06 le ben eltimi oluruz görümcemi diye çok tartıştık görümce veya eltiyi ortak kullanmaya karar verdik :)
bizden bir fok olmaz anlayacağın bzr elti görümce olurken hogatha başkasına kaçar :))

bu mesajı bir köşeye yazdım hiçbişeyi unutmam daha doğrusu işime gelen şeyleri asla unutmam :))

Kızlar elti görümce olur siz kayinco falan olun bence.:F

@destere'nin eski yaramazlıklarını anlatıyordu @Çiğdem- :A Ama her ne olduysa birden susturuldu yukardan emir geldi sansürü dayadılar :A @Çiğdem- demişken gidip oy kullanayım yarın sonmuş :)
İyi hatırlattın hazır gece boşluğa çıkmışken ben de aradan çıkarayım, sonra @Çiğdem- hanımın gazabına uğramayalım. :A :A

bizim kozmik odamız olsa en başta sıva ekibi olarak tüm ekibin haberi olurdu yani tek kişi koskoca odada ne halt yiyecekki ? akıl mantık alır şeyler değil @Çiğdem- inki tamamen iftiraydı sizden destek gelmeyeceğini anlayınca vazgeçti hele siz en ufak destek verseydiniz hogathayla başetmek mümkün değildi:) bir ara @doğu sanki destek verdi gibime geldi ama neyse görmezden geldim hem en ufak hatada sıvacı arkadaşımızı ipe yollamayız:) zamanında bizde zor durumda kalınca arkadaşlarımızı basamak olarak kullanmıştık yani olur öyle şeyler :)

@dosimosi şu an isveçte hava kaç derece biz donuyoruz:) kuzeye sanırım bahar geldi karın kışın hepsini bize yolladınız :)

bizim kozmik odamız olsa en başta sıva ekibi olarak tüm ekibin haberi olurdu yani tek kişi koskoca odada ne halt yiyecekki ? akıl mantık alır şeyler değil @Çiğdem- inki tamamen iftiraydı sizden destek gelmeyeceğini anlayınca vazgeçti hele siz en ufak destek verseydiniz hogathayla başetmek mümkün değildi:) bir ara @Doğu sanki destek verdi gibime geldi ama neyse görmezden geldim hem en ufak hatada sıvacı arkadaşımızı ipe yollamayız:) zamanında bizde zor durumda kalınca arkadaşlarımızı basamak olarak kullanmıştık yani olur öyle şeyler :)

@dosimosi şu an isveçte hava kaç derece biz donuyoruz:) kuzeye sanırım bahar geldi karın kışın hepsini bize yolladınız :)
yilin ilk kari 3 gun evel yagdi ve 2 gun -12 leri görduk ama hava guzel şimdi. karlar erimeye basladi gunduz 5 derece gece -3 falan. yarinda yağmur yağacak :D

yilin ilk kari 3 gun evel yagdi ve 2 gun -12 leri görduk ama hava guzel şimdi. karlar erimeye basladi gunduz 5 derece gece -3 falan. yarinda yağmur yağacak :D
şu an burdada eksi üç derece ama çok soğuk ya hazmedilecek gibi değil :) demekki sizin artık alışkanlık yapmış eksili havalar :) istanbulda bir hafta daha böyle olacağını bilsem göçmen kuşlara katılıp afrikaya taşınırım :)

şu an burdada eksi üç derece ama çok soğuk ya hazmedilecek gibi değil :) demekki sizin artık alışkanlık yapmış eksili havalar :) istanbulda bir hafta daha böyle olacağını bilsem göçmen kuşlara katılıp afrikaya taşınırım :)
aynen öyle. bahar aylarinda 15 derece olunca sıcacık hava diyoruz ama yazin 15 olsa üşüyoruz :A
baya tuhaf ama biz 25 oldukmu türkiyenin 35i gibi hissediyoruz. burda 30 olunca çıkılmıyor. 2016 da mayısta rekor sıcaklik oldu 1 hafta falan 25-30 arası derece görduk

diğer sıva erbabları kayıplarda bu aralar pek rastlayamıyoruz :) @MEnes zaten işi bozdu gidip kötülerle arkadaşlık ediyor :)

ben @mrt-06 in hogatha ablasıyla evlenirsem @mrt-06 le ben eltimi oluruz görümcemi diye çok tartıştık görümce veya eltiyi ortak kullanmaya karar verdik :)
bizden bir fok olmaz anlayacağın bzr elti görümce olurken hogatha başkasına kaçar :))

bu mesajı bir köşeye yazdım hiçbişeyi unutmam daha doğrusu işime gelen şeyleri asla unutmam :))
hhahaha aa olmaz ayoll hemen unutki süpriz olsun :A :A :A

@destere tebrikler başarıların daim olsun:)
444_phoebe_640.jpg

maxresdefault.jpg

1467572.jpg