yanlis anlamissin , sen onu yemek icin bekliyormussun
He abu ben bunu yiyemem bee ıyy iğrençç
yanlis anlamissin , sen onu yemek icin bekliyormussun
hahaha ayy şuna bak @destere efendi hiçbirşey hissetmeyerek yoluna devam ediyor ayoll sinekmi ısırıyor acaba diye düşünüyor kesin
Ben zaten hediye kazanına düştüm demi. Benim dışımda herkese hediye veriyon.Nice sıva dolu mesajlara @destere Hediyeni şuraya iliştiriyorum Bu zatı şahane, insan olduğuna dair bende derin şüpheler uyandıran (bende daha enteresan şeyler de uyandırıyor ama burası yeri değil) Barbara kardeşimizi beğenilerine sunuyorum Barbara heralde manken olan
Evet forumun benim deyişimle Tolga Çeviği olan @destere 60'ler kulübüne girmiştir.
Aslında birkaç gün olmuş ama en son 50'ler kulübü açılmış 55'ler kulübü açılmamış arada kaynamış bari 60'ler de aynı ayıp olmasın diye konusunu açayım dedim ayoll
Neden Tolga Çevik dediğimi bu hediyemden anlayabilirsiniz
@sokak sanati @xemrexxx @Bully @Harunnn60 @mrt-06 @cookies @MasacRE- @Doğu @MEnes @eskici
hhahahah aa evet 1 yıl oldu değilmi .Ateşekürler hogatha ama çok geç kalmışsın ben geçen bıldır 60 bine girmiştim aradan çok zaman geçmişti gecikmelide olsa aklına gelmişim yinede sağol varol allah seni bana nasip eder inşallah
Eltiler diye bir dizi vardı aklıma geldi.hahaha ayy şuna bak @destere efendi hiçbirşey hissetmeyerek yoluna devam ediyor ayoll sinekmi ısırıyor acaba diye düşünüyor kesin
Hhahah nasıl bir diziydiEltiler diye bir dizi vardı aklıma geldi.
Flash TV'de izlemiştim TRT dizisiydi, işte Eltileri anlatıyor benle destere gibi mesela.Hhahah nasıl bir diziydi
@destere tebrik ederim selim nice mesajlara buda hediyen
Shakira seni istiyormuş
Ariana bu öpücüğü size gönderiyormuş
Sana kıymetli telkinlerimden, taktiklerimden verdim özelden daha ne vereyim O kadar gazı bana verseler düz duvara tırmanırımBen zaten hediye kazanına düştüm demi. Benim dışımda herkese hediye veriyon.
Nice sıva dolu mesajlara @destere Hediyeni şuraya iliştiriyorum Bu zatı şahane, insan olduğuna dair bende derin şüpheler uyandıran (bende daha enteresan şeyler de uyandırıyor ama burası yeri değil) Barbara kardeşimizi beğenilerine sunuyorum Barbara heralde manken olan
Gece gece güldürdün Allah da seni güldürsün.Sana kıymetli telkinlerimden, taktiklerimden verdim özelden daha ne vereyim O kadar gazı bana verseler düz duvara tırmanırım
çok mantıklı aslında 3 yıldır buradayım ilk defa bilinmeyen sayfa görüyorum sdece adminlerin girebildiği bir yer olmalı bencede 😱😱😱
Bununla idare et fazla açılma Her an oklava yiyebiliriz bir yerlerdenbarbarayı yerinden hoplatıp oynatan gizli özne benimdir umarım )
benim konularda bunlari yazmistin iade ediyorum 😉 3000li konuda :
"Kutlarim"
ve 5000li konuda:
"çatlasanda kutlamıycam seni .. "
iaedemi yaptım
hadi benimki fazla olsun:
tebrikler
Bununla idare et fazla açılma Her an oklava yiyebiliriz bir yerlerden