Bu aralar foruma az giriyorum, senle sabah yazıp akşam cevaplaşıyoruz.. Mektup gibi..Kendimden örnek alırsam valla öyle.
Bu aralar foruma az giriyorum, senle sabah yazıp akşam cevaplaşıyoruz.. Mektup gibi..Kendimden örnek alırsam valla öyle.
Aynen valla. İyi bu sefer denk gekebildik.Bu aralar foruma az giriyorum, senle sabah yazıp akşam cevaplaşıyoruz.. Mektup gibi..
Insta'da aynı sayfaları beğenmişiz, sevdim seni. Kanım kaynamıştı nedenini anladım.Aynen valla. İyi bu sefer denk gekebildik.
Konuştuğumuz her konu hakkında ortak bir özelliğimiz çıkıyor neredeyse.Insta'da aynı sayfaları beğenmişiz, sevdim seni. Kanım kaynamıştı nedenini anladım.
Nazar değmesin..Konuştuğumuz her konu hakkında ortak bir özelliğimiz çıkıyor neredeyse.
Bomba gibi bir bölümdü gerçekten. Tarihin en kaoslu dizi bölümlerinden biri...7x10
Waowwwww bomba bölümdü, çok heyecanlıydı. Ara sezon finali gibi oldu. Mahallede kargaşa çıktı, bildiğin iç savaşa döndü. Suzan yere yığıldı, Vanida gerçekleri öğrendi, Paul vuruldu, Bree sevgilisi linç yedi, keza babasının ona aşık olduğu ortaya çıktı. Efsaneydi... 😱 @phoebebuffay
Bahsettiğin kimin vurduğu gizemi bundan sonra mı başlıyor.Bomba gibi bir bölümdü gerçekten. Tarihin en kaoslu dizi bölümlerinden biri...
Hayır son sezon için demiştim onu. Gizem değil de diğer sezonlara göre daha karanlık ve kasvetli hava var. Sezon finalinde bir cinayet olacak. Son sezon bu olay üzerinden ilerleyecek genel olarak.Bahsettiğin kimin vurduğu gizemi bundan sonra mı başlıyor.
En sevdiğim konular. Merakla son sezonu bekliyorum seneye izleyeceğim inşallahHayır son sezon için demiştim onu. Gizem değil de diğer sezonlara göre daha karanlık ve kasvetli hava var. Sezon finalinde bir cinayet olacak. Son sezon bu olay üzerinden ilerleyecek genel olarak.
Ayrıca Bree'nin yalan söylemesine şok oldum, senaristler hata yaptı. Böyle doğrucu bir karakter bu imaja büründürülmemeliydi, çocuğu sakladı para verip. Hiç yakışmadı.7x13 / Bu bölümde biraz ara verdim, çok güzel gidiyor. Gabriel daha fazla kafayı yemeden Carlos müdahale etti. Paul'un saf eşi son anda hayatını kurtardı, oğlunun vurduğunu anladı. Suzan ve annesinin hikayesi de çok duygu yüklü.